طرز تهیه کیک قاشقی فوری و خوشمزه با شیر بدون فر
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کیک قاشقی هست ، یکی از خوراکی های قدیمی ایرانی که خیلی راحت تر از چیزی که فکر میکنید درست میشه فقط نیاز به صبر و حوصله زیادی داره ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک قاشقی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد قنادی 1/5 لیوان
⫸ بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری سرخالی
⫸ پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
⫸ نمک🧂 1 پنس (مقدار بین دو انگشت)
⫸ تخم مرغ🥚 1 عدد
⫸ وانیل 1/4 قاشق چایخوری
⫸ شکر 1/2 لیوان
⫸ شیر🥛 1/2 لیوان
⫸ روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
⫸ سیب رنده شده🍎 1/2 لیوان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه نان مغزدار شکلاتی برای صبحانه
مرحله اول
1/5 لیوان آرد قنادی را داخل ظرف بریزید و به اون 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر ، 1/2 قاشق چایخوری پودر دارچین و یک پنس نمک🧂 اضافه کنید حالا همه مواد را با هم مخلوط کنید و 3 بار آنها را الک کنید .
مرحله دوم
1 عدد تخم مرغ🥚 را داخل ظرف بشکنید بعد به آن 1/4 قاشق چای خوری وانیل و 1/2 لیوان شکر اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا جایی که حجیم و کرم رنگ بشه .
مرحله سوم
وقتی که مواد حجیم و کرم رنگ شد به آن 1/2 لیوان شیر و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آنها را هم بزنید حالا نصف لیوان سیب🍎 رنده شده که آب اون رو گرفتید به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید .
مرحله چهارم
مواد خشک رو در 3 مرحله به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی و آروم مواد را هم بزنید مواد کیک را حتماً به صورت خیلی آروم هم بزنید تا پف کیک نخوابد .
مرحله پنجم
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد 1 قاشق غذاخوری از مواد بردارید و داخل روغن بریزید وقتی که کیک ها طلایی شدن آنها را از داخل روغن بردارید.
مرحله ششم
بعد از اینکه کیک ها را از روغن در آوردید روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافی آنها گرفته بشه بعد داخل ظرفی کمی شکر و دارچین بریزید باهم مخلوط کنید بعد شیرینی ها را داخل اون بغلتونید ؛ نوش جان