طرز تهیه کیک هل و پسته ساده و مجلسی

طرز تهیه کیک هل و پسته ساده و مجلسی

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کیک هل و پسته رو آوردیم. یک کیک خیلی ساده که بافت فوق العاده ای داره. اگر دوست دارید این کیک راحت و درست کنید و به عنوان عصرانه میل کنید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 140 دقیقه

طرز تهیه کیک هل و پسته

مواد لازم برای 4 نفر

 تخم‌مرغ 3 عدد

آرد 1/5 پیمانه

بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

جوش شیرین و وانیل هر کدام یک قاشق چایخوری

شکر 1 پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

شیر نصف پیمانه

پودر پسته 1 پیمانه

هل 4 عدد


مرحله اول

ابتدا سه عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید بعد زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید حالا زرده هارو داخل یک ظرف بریزید و به اون یک قاشق چایخوری وانیل و یک پیمانه شکر رو اضافه کنید بعد با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که کاملا ترکیب بشن.


مرحله دوم

حالا این نصف پیمانه روغن و نصف پیمانه شیر رو به ترتیب به تخم مرغ اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید حالا یک و نیم پیمانه آرد یک قاشق چایخوری جوش شیرین و دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید سپس این مخلوط رو یک الی دوبار الک کنید سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه.


مرحله سوم

حالا سفیده تخم مرغ و خوب با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که حجیم و پف کرده بشه حالا به سفیده تخم مرغ و پودر پسته و پودر هل اضافه کنید و هم بزنید بعد اون رو به بقیه مواد کیک اضافه کنید و با لیسک خیلی آروم و به صورت دورانی هم بزنید تا مواد کیک کاملاً با هم ترکیب بشن.


مرحله چهارم

حالا قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و مواد رو به طور یکسان داخل قالب بریزید سپس قالب رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار بدید تا کیک کاملا بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.