طرز تهیه کیک هل و پسته ساده و مجلسی
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کیک هل و پسته رو آوردیم. یک کیک خیلی ساده که بافت فوق العاده ای داره. اگر دوست دارید این کیک راحت و درست کنید و به عنوان عصرانه میل کنید. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک هل و پسته
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخممرغ 3 عدد
⫸ آرد 1/5 پیمانه
⫸ بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
⫸ جوش شیرین و وانیل هر کدام یک قاشق چایخوری
⫸ شکر 1 پیمانه
⫸ روغن مایع نصف پیمانه
⫸ شیر نصف پیمانه
⫸ پودر پسته 1 پیمانه
⫸ هل 4 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک زردآلو با ماست و بادام خوشمزه
مرحله اول
ابتدا سه عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید بعد زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید حالا زرده هارو داخل یک ظرف بریزید و به اون یک قاشق چایخوری وانیل و یک پیمانه شکر رو اضافه کنید بعد با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که کاملا ترکیب بشن.
مرحله دوم
حالا این نصف پیمانه روغن و نصف پیمانه شیر رو به ترتیب به تخم مرغ اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید حالا یک و نیم پیمانه آرد یک قاشق چایخوری جوش شیرین و دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید سپس این مخلوط رو یک الی دوبار الک کنید سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه.
مرحله سوم
حالا سفیده تخم مرغ و خوب با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که حجیم و پف کرده بشه حالا به سفیده تخم مرغ و پودر پسته و پودر هل اضافه کنید و هم بزنید بعد اون رو به بقیه مواد کیک اضافه کنید و با لیسک خیلی آروم و به صورت دورانی هم بزنید تا مواد کیک کاملاً با هم ترکیب بشن.
مرحله چهارم
حالا قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و مواد رو به طور یکسان داخل قالب بریزید سپس قالب رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار بدید تا کیک کاملا بپزه ؛ نوش جان