طرز تهیه کیک هل و گلاب با شیر متفاوت و دوست داشتنی

طرز تهیه کیک هل و گلاب با شیر متفاوت و دوست داشتنی

سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه کیک هل و گلاب رو آوردیم . این کیک خوشمزه رو میتونید با در دسترس ترین مواد درست کنید و اون رو به همراه چایی یا قهوه سرو کنید و به عنوان عصرانه یا میان وعده میل کنید.با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه کیک هل و گلاب

مواد لازم برای 4 نفر

تخم مرغ 3 عدد

شکر 1 پیمانه

پودر هل 1 قاشق چایخوری

گلاب 1/4 پیمانه

شیر 1/4 پیمانه

روغن 1/2 پیمانه

ارد قنادی 1 و 1/2 پیمانه

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پر


مرحله اول

در مرحله اول قالب مورد نظرتون رو با کمی روغن چرب کنید و آن را آرد پاشی کنید بعد آرد اضافی اون رو بتکانید و قالب رو کنار بزارید.


مرحله دوم

در ظرف دیگه سه تخم مرغ را بشکند و به آن شکر و پودر هل اضافه کنید بعد هم بزنید تا کرمی و کشدار بشه.


مرحله سوم

حالا در این مرحله به مواد گلاب شیر و روغن را اضافه کنید و مجدد آن هم بزنید تا مواد پف کنه‌. حالا داخل ظرفی آرد قنادی بریزید و به اون بکینگ پودر اضافه کنید بعد اون رو الک کنید و در سه مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید.حواستون باشه خیلی آروم و دورانی مواد رو هم بزنید.


مرحله چهارم

حالا مواد رو داخل قالب بریزید و مواد را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت قرار بدید تاکی کاملاً به فضا پف کنه و مغر پخت بشه. حالا کیک را از داخل فر خارج کنید و با هر چیزی که دوست دارید اون رو تزیین کنید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.