طرز تهیه کیک هل و گلاب با شیر متفاوت و دوست داشتنی
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه کیک هل و گلاب رو آوردیم . این کیک خوشمزه رو میتونید با در دسترس ترین مواد درست کنید و اون رو به همراه چایی یا قهوه سرو کنید و به عنوان عصرانه یا میان وعده میل کنید.با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک هل و گلاب
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ شکر 1 پیمانه
⫸ پودر هل 1 قاشق چایخوری
⫸ گلاب 1/4 پیمانه
⫸ شیر 1/4 پیمانه
⫸ روغن 1/2 پیمانه
⫸ ارد قنادی 1 و 1/2 پیمانه
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پر
مرحله اول
در مرحله اول قالب مورد نظرتون رو با کمی روغن چرب کنید و آن را آرد پاشی کنید بعد آرد اضافی اون رو بتکانید و قالب رو کنار بزارید.
مرحله دوم
در ظرف دیگه سه تخم مرغ را بشکند و به آن شکر و پودر هل اضافه کنید بعد هم بزنید تا کرمی و کشدار بشه.
مرحله سوم
حالا در این مرحله به مواد گلاب شیر و روغن را اضافه کنید و مجدد آن هم بزنید تا مواد پف کنه. حالا داخل ظرفی آرد قنادی بریزید و به اون بکینگ پودر اضافه کنید بعد اون رو الک کنید و در سه مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید.حواستون باشه خیلی آروم و دورانی مواد رو هم بزنید.
مرحله چهارم
حالا مواد رو داخل قالب بریزید و مواد را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت قرار بدید تاکی کاملاً به فضا پف کنه و مغر پخت بشه. حالا کیک را از داخل فر خارج کنید و با هر چیزی که دوست دارید اون رو تزیین کنید.نوش جان