طرز تهیه کیک هنداونه برای شب یلدا
سلام مخاطبین سایت آشپزم 👩🏻🍳. امروز براتون طرز تهیه کیک هنداونه 🍉 رو آوردم که خیلی خوشمزه هست و بافت نرمی داره.میتونید این کیک و توی شب یلدا درست کنید و ازش لذت ببرید.با من همراه باشید.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ اسفناج بدون ساقه 🥬 200 گرم
⫸ روغن 1 پیمانه
⫸ تخم مرغ 🥚 4 عدد
⫸ شکر 1 پیمانه
⫸ آب گرم 1/4 پیمانه
⫸ پیمانه آرد 1 و نیم
⫸ بیکینگ پودر 1 بسته (10 گرم)
⫸ وانیل 1 بسته (5گرم)
مرحله اول
اسفناج ها را با روغنتوی مخلوط کن🥬 بریزید وپوره کنید تخم مرغ ها 🥚را با شکر و وانیل بزنید تا کرمرنگ شود سپس اب ولرم را اضافه کنید ارد و بکینگپودر و الک میکنیم و اضافه میکنیم ودر اخر پوره اسفناج و اضافه کنید به مواد و داخل قالب از قبل چرب شده بریزید🥣
مرحله دوم
داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید بعد از اینکه از فر در اوردین یکمکه از حرارت افتاد 1/4 پیمانه اب ولرم و با یک قاشق غ خ شکر حل کنید وروی کیک و خیس کنید🍰
مواد لازم برای کرم کیک:
⫸ شیر 🥛 3 پیمانه
⫸ نشاسته الک شده 3 قاشق غذاخوری پر
⫸ شکر 1/2 پیمانه
⫸ وانیل 1 بسته (5گرم)
⫸ کره 🧈 1 قاشق چایخوری
مرحله سوم
مواد رو توی یه قابلمه بریزید و روی حرارت بذار و مرتب هم بزن تا غلیظ بشه بعد روی کیک بریزید🥣
مواد لازم برای سس توت فرنگی:
⫸ توت فرنگی پوره شده🍓 1/2 پیمانه
⫸ آب💧 1 پیمانه
⫸ شکر 1 قاشق غذاخوری
⫸ نشاسته 1 قاشق غذاخوری
مرحله چهارم
مواد و توی یه قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید و مرتب هم بزنید تا کرم غلیظ بشه سپس روی کرم کیک بریزید صافش کنید و با شکلات چیپسی تزیین کنید.بعد از اینکه کیک آماده شد توی یخچال بذارید تا خنک بشه و خنک سرو کنید🍰
خواص اسفناج
خواص توت فرنگی