طرز تهیه کیک کادایف ترکیه ای با آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک کادایف ترکیه ای با آموزش مرحله به مرحله

سلام به کاربران عزیز سایت آشپزمآموزش امروز طرز تهیه کیک کادایف هست.درست کردن کیک داخل خونه بهترین سرگرمی هست که وجود داره.با این آموزش میتونید خیلی راحت یک کیک خوشمزه ترکیه ای درست کنید و ازش لذت ببرید. با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10

زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کیک کادایف ترکیه ای

مواد لازم برای شربت

شکر 1/5 پیمانه

 آب 1 پیمانه

گلاب 1/4 پیمانه

 دونه ی هل 3 الی 4 عدد

 زعفران دم کرده غلیظ در حد 2_3 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کیک

تخم مرغ 3 عدد

شکر نصف پیمانه

آرد 1 و 1/2 پیمانه

پودر نارگیل نصف پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

شربت نصف پیمانه

آب 1/2 پیمانه

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

کره :50 گرم

رشته کادایف 50 گرم

مقداری پودر پسته و گردوی خرد شده


مرحله اول

برای درست کردن این کیک خوشمزه ترکیه ای اول از همه میریم سراغ درست کردن شربت یک پیمانه آب به علاوه یک پیمانه شکر و سه الی چهار عدد دونه هل رو داخل ظرفی بریزید و مخلوط کنید سپس مواد رو روی حرارت بزارید تا شکر داخل آب حل بشه و به جوش بیاد سپس در حد 2_3 قاشق غذاخوری زعفران غلیظ شده و 1/4 پیمانه گلاب رو اضافه کنید و یک ربع بزارید تا بجوشه و حرارت رو خاموش کنید تا شربت خنک بشه.


مرحله دوم

حالا میریم سراغ طرز تهیه کیک کادایف اول از همه 3 عدد تخم مرغ رو داخل ظرفی بشکنید سپس 1/4 قاشق چایخوری وانیل و به علاوه نصف پیمانه شکر و با همزن برقی هم بزنید تا مواد حجیم و کشدار بشه.حالا مقداری از شربت رو با آب مخلوط کنید تا شربت کامل داخل آب حل بشه.سپس به مواد اضافه کنید.


مرحله سوم

در مرحله سوم روغن مایع رو داخل مواد بریزید و در حد ترکیب شدن با همزن دستی هم بزنید. حالا آرد و بکینگ پودر با هم قاطی کنید و در چند مرحله باهم مخلوط کنید حالا اون رو طی دو الی سه مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن دستی در حد ترکیب شدن هم بزنید و در نهایت پودر نارگیل رو اضافه کنید و تا وقتی مواد یکدست بشه اونهارو با هم مخلوط کنید.


مرحله چهارم

حالا کف قالب 23 سانتی کاغذ روغنی بزارید و کمی اون رو چرب کنید سپس مواد رو داخل قالب بریزید. ۲ الی ۳ قاشق پودر پسته و کمی گردوی خرد شده رو روی کیک بریزید البته میتونید اونهارو حذف کنید ولی اگر باشه خیلی خیلی خوشمزه میشه حالا کره رو ذوب کنید و اون رو روی رشته‌های کادایف بریزید و خوب مخلوط کنید و روی مواد کیک بریزید.


مرحله پنجم

حالا کیک رو داخل فر 180 درجه حدود 40 دقیقه بزارید و حتما چک کنید و مراقب باشید تا کیکتون نسوزه و با خلال چک کنید که کیکتون پخته است یا نه. در نهایت چند ثانیه برای طلایی تر شدن رشته ها گریل رو روشن کنید ولی مراقب باشید تا رشته ها نسوزن. بعد از پخت کیک رو بیرون بیارید و بزارید که کمی گرم بمونه .حالا شربت خنک رو روی کیک گرم بریزید و و تزیین کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.