طرز تهیه کیک آجیلی کاراملی کافی شاپی با بافت عالی

طرز تهیه کیک آجیلی کاراملی کافی شاپی با بافت عالیسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک ساده رو آوردیم که میتونید اون رو برای مهمونی هاتون سرو کنید ، آموزش امروز طرز تهیه کیک آجیلی کاراملی هست ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کیک آجیلی کاراملی

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

تخم مرغ 3 عدد

وانیل نوک قاشق چایخوری

شکر 1 لیوان

روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

خامه صبحانه 1 بسته

آرد سفید 1/5 لیوان

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای کارامل روی کیک

عسل 1/4 لیوان

آجیل دلخواه 1 لیوان

کره 500 گرم


مرحله اول

ابتدا تخم مرغ ها را داخل یک ظرف بشکنید به آن وانیل و شکر را اضافه کنید و با همزن برقی حدود 7 الی 8 دقیقه هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه در حین هم زدن گاهی ظرف دورگیری کنید تا کیک بوی تخم مرغ نگیرد .


مرحله دوم

خامه رو اضافه کنید بعد روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و آنها را 3 بار الک کنید و طی 3 مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک به صورت دورانی و در یک جهت آن رو هم بزنید .


مرحله سوم

کف قالب مورد نظرتون رو کاغذ روغنی قرار بدید و دور ظرف رو با کمی روغن چرب کنید حالا مایع کیک رو داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل مدت 15 دقیقه گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 30 دقیقه قرار بدید تا بپزه .


مرحله چهارم

کره و عسل رو روی حرارت ملایم قرار بدید تا فقط کره آب بشه بعد از اینکه کره آب شد مغزها را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از 1 دقیقه از روی حرارت بردارید .


مرحله پنجم

بعد از 30 دقیقه کیک رو از داخل فر بیرون بیارید و مواد کاراملی را روی اون بریزید و دوباره با همون دما به مدت 20 دقیقه دیگر داخل فر قرار بدید وقتی که کیک پخت و روی آن کاراملی شد آن را از داخل فر خارج کنید و وقتی که کاملا خنک شد برش بزنید و سرو کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
2 نظرات
  1. گيلى می گوید

    ببخشيد من اين كيك وپختم عالى بود ولى بعد پخت وسط كيك پفش خوابيد ميشه اطفا راهنمايي بفرماييد تو فر ديگه هم امتحان كردم قالبم مستطيل بود ؟🙏🙏

    1. amir می گوید

      با سلام ؛ خوابیدن پف کیک مخصوصا قسمت وسط کیک علت های زیادی میتونه داشته باشه ؛ مثل به دمای محیط نرسیدن مواد بعد از خروج از یخچال ، کم و زیاد بودن مواد ، کهنه بودن بیکینگ پودر و … ولی معمول ترین علت این مشکل باز و بسته کردن درب فر یا عدم پخت مغز کیک که با سیخ چوبی حتما باید چک بشه . توجه کنید که بعد از اتمام زمان پخت بلافاصله کیک رو از فر خارج نکنید اجازه بدید داخل فر به دمای پایین برسه زیرا تغییر ناگهانی دما روی پف کیک تاثیر میگذاره .

نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.