طرز تهیه کیک کرپ شکلاتی خوشمزه کافی شاپی بدون فر

طرز تهیه کیک کرپ شکلاتی خوشمزه کافی شاپی بدون فرسلام به آشپزان هنرمند سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک رو آوردیم که خیلی راحت درست میشه و نیازی به فر نداره ، آموزش امروز طرز تهیه کیک کرپ شکلاتی هست .
کرپ نوعی پنکیک ولی نازک تر تهیه شده از آرد گندم و متعلق به فرانسه است ولی هم اکنون در سراسر جهان از محبوبیت زیادی برخوردار است ؛ کرپ از ریختن خمیر بسیار رقیق داخل یک ماهیتابه داغ که معمولاً با کره چرب شده تهیه میشود ، کرپ معمولا با عنوان وعده اصلی غذا با پنیر و ژامبون و … و به عنوان وعده صبحانه با شکلات ، خامه و … سرو میشود .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه کیک کرپ شکلاتی

مواد لازم برای تهیه کرپ

آرد 300 گرم

وانیل 1 قاشق چایخوری

کاکائو 50 گرم

تخم مرغ 3 عدد

شکر 80 گرم

شیر 350 میلی لیتر

آب گازدار معدنی 150 میلی لیتر

روغن 80 میلی لیتر

نمک 1/2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای خامه

کره 300 گرم

شیر عسلی 400 میلی لیتر

ماسکارپونه 500 گرم

کاکائو 50 گرم


مرحله اول

ابتدا داخل یک ظرف آرد ، پودر کاکائو و نمک رو بریزید سپس با همزن دستی هم بزنید و کنار بذارید ، داخل یک ظرف دیگر 3 عدد تخم مرغ را بشکنید و به آن شکر و وانیل سپس شیر را اضافه کنید و بعد آب گازدار رو به همراه روغن اضافه کنید هم بزنید .


مرحله دوم

وقتی که مواد یکدست شد به مخلوط آرد ، پودر کاکائو و نمک رو کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید یک ماهیتابه پخت رو روی حرارت قرار بدید تا گرم بشه بعد از مواد کرپ بردارید و داخل ماهیتابه بریزید و آن را پخش کنید وقتی که روی کرپ شروع به حباب زدن کرد آن را برگردانید تا طرف دیگرش پخته شود .


مرحله سوم

برای درست کردن کرم وسط کرپ 300 گرم کره رو با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که یکنواخت بشه بعد به آن شیرعسلی و پنیر ماسکارپونه رو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا یکدست بشه وقتی که مواد یکدست شد پودر کاکائو الک شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست و یکنواخت شود .


مرحله چهارم

یک کرپ داخل یک قالب کمربندی قرار بدید و از خامه روی آن بریزید و با پشت قاشق پخش کنید سپس یک کرپ دیگر قرار بدید این کار را ادامه دهید تا قالب پر بشه در نهایت قالب رو داخل یخچال قرار بدید. بعد از چند ساعت قالب را بیرون بیارید و به هر شکلی که دوست دارید تزئین کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.