طرز تهیه کیک خیس انار بدون فر با سس انار

طرز تهیه کیک خیس انار بدون فر با سس انار

سلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کیک خیس انار هست.این کیک رو میتونید خیلی راحت و بدون فر و تخم مرغ درست کنید.این کیک یک پیشنهاد خیلی خوشمزه برای عصرونه هست.با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه کیک خیس انار

مواد لازم برای 4 نفر

ماست 5 قاشق غذاخوری

شکر 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

آب انار 1/3 لیوان

رنگ خوراکی قرمز 1 تا 2 قطره

وانیل نصف قاشق چایخوری

آرد کیک 1 لیوان

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

نمک 1/4 قاشق چایخوری

شیر در حد رقیق شدن کیک

آب انار تازه 1 لیوان

شکر 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا چند قاشق غذاخوری ماست به علاوه ۲ قاشق غذا خوری پودر قند رو داخل ظرف بریزید سپس به اون ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع را اضافه کنید. حالا یک سوم لیوان آب انار رو به مواد اضافه کنید بعد رنگ خوراکی قرمز و وانیل را به مواد اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یک دست بشه.


مرحله دوم

حالا در این مرحله یک لیوان آرد رو به همراه بکینگ پودر و نمک روی مواد الک کنید و حالا همه مواد رو با هم مخلوط کنید وقتی که مواد خوب با هم مخلوط شد مقداری شیر و به مواد در حدی که مواد کیک رقیق بشه اضافه کنید و هم بزنید.


مرحله سوم

در این مرحله قالب مورد نظرتون رو با کمی روغن چرب کنید و مایه کیک رو داخل قالب بریزید و قالب را چند بار روی سطح کار بکوبید تا روی کیک کاملاً صاف بشه. حالا یک ماهیتابه را روی حرارت قرار بدید وقتی که ماهیتابه داغ شد قالب رو داخل اون قرار بدید.


مرحله چهارم

برای درست کردن شربت کیک آب انار رو به همراه مقداری شکر یا خاک قند روی حرارت قرار بدید و هم بزنید تا دونه های شکر داخل آب انار حل بشه بعد اجازه بدهید تا غلیظ بشه.


مرحله پنجم

حالا بعد از ۳۰ دقیقه کیک ما پخته اون رو از وسط برش بزنید و از شربت کیک روی اون بریزید بعد لایه برش زدن رو روی آن قرار بدید و سپس دونه های انار رو به همراه مقداری از شربت انار روی اون بریزید نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.