طرز تهیه کیک خرمایی با آموزش مرحله ایی
سلام مخاطبین عزیز سایت آشپزم 👩🏻🍳. امروز براتون یک کیک خوشمزه 🎂 آوردم به اسم کیک خرمایی که بافت خیلی نرم و لطیفی داره.این کیک میتونه گزینه خوبی باشه برای مهمونی ها و دورهمی های خانوادگیتون.برای یادگیری این کیک همراه من باشید.
درجه سختی: 3/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ 🥚 4 عدد
⫸ وانیل 1/4 قاشق چایخوری
⫸ کره 🧈 180 گرم
⫸ شکر 1/2 پیمانه
⫸ شیر 1/3 پیمانه
⫸ آرد 1 و 3/4
⫸ بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
⫸ خرما پوست کنده 10 عدد
⫸ گردو خرد شده 4 قاشق غذاخوری
⫸ دارچین 2 قاشق چایخوری
مرحله اول
قالب کمربندی گرد سایز 30 را چرب کرده و کنار بگذارید .
مرحله دوم
تخم مرغ🥚 و شکر و وانیل را با همزن زده تا کاملا یکدست و کشدار شود کره به دمای محیط رسیده را اضافه کرده آرد الک شده و بکینگ پودر را بهمراه شیر 🥛 اضافه کنید و خوب با همزن بزنید تا موادتون یکدست بشه.
مرحله سوم
سپس خرما و گردو و دارچین را در ظرفی جدا مخلوط کنید ، نصف مواد را داخل قالب ریخته کاملا سطح آن را صاف کنید مخلوط خرما را روی مواد پهن کرده و سپس بقیه ی مواد کیک را روی آن بریزید🥣 و در فر با دمای 160 درجه بمدت تقریبا 50 دقیقه تا یکساعت گذاشته تا بپزد
مرحله چهارم
بعد از پخت اجازه دهید کمی کیک خنک شود سپس از قالب جدا کنید و با پودر قند و شکلات یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید .