طرز تهیه کیک خرمایی با آموزش مرحله ایی

طرز تهیه کیک خرمایی با آموزش مرحله اییسلام مخاطبین عزیز سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. امروز براتون یک کیک خوشمزه 🎂 آوردم به اسم کیک خرمایی که بافت خیلی نرم و لطیفی داره.این کیک میتونه گزینه خوبی باشه برای مهمونی ها و دورهمی های خانوادگیتون.برای یادگیری این کیک همراه من باشید.

درجه سختی: 3/10

زمان پخت: 35 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

تخم مرغ 🥚 4 عدد

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

کره 🧈 180 گرم

شکر 1/2 پیمانه

⫸ شیر  1/3 پیمانه

آرد 1 و 3/4

بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

خرما پوست کنده 10 عدد

گردو خرد شده 4 قاشق غذاخوری

دارچین 2 قاشق چایخوری


مرحله اول

قالب کمربندی گرد سایز 30 را چرب کرده و کنار بگذارید .


مرحله دوم

تخم مرغ🥚  و شکر و وانیل را با همزن زده تا کاملا یکدست و کشدار شود کره به دمای محیط رسیده را اضافه کرده آرد الک شده و بکینگ پودر را بهمراه شیر 🥛 اضافه کنید و خوب با همزن بزنید تا موادتون یکدست بشه.


مرحله سوم

سپس خرما و گردو و دارچین را در ظرفی جدا مخلوط کنید ، نصف مواد را داخل قالب ریخته کاملا سطح آن را صاف کنید مخلوط خرما را روی مواد پهن کرده و سپس بقیه ی مواد کیک را روی آن بریزید🥣 و در فر با دمای 160 درجه بمدت تقریبا 50 دقیقه تا یکساعت گذاشته تا بپزد


مرحله چهارم

بعد از پخت اجازه دهید کمی کیک خنک شود سپس از قالب جدا کنید و با پودر قند و شکلات یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.