طرز تهیه کیک مسقطی خانگی و خوشمزه با بافت عالی

طرز تهیه کیک مسقطی خانگی و خوشمزه با بافت عالیکاربران هنرمند سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک خوشمزه با روکش فوق العاده رو آوردیم ، آموزش امروز طرز تهیه کیک مسقطی هست .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه کیک مسقطی

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

⫸ آرد 2 پیمانه

⫸ شیر 1 پیمانه

⫸ تخم مرغ 5 عدد

⫸ شکر 3/4 پیمانه

⫸ روغن مایع 1/2 پیمانه

وانیل نوک قاشق چایخوری

⫸ نمک 1 پنس

⫸ بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

مواد لازم برای رویه ی کیک

⫸ شیر عسلی 3/4 پیمانه

⫸ پنیرخامه ای یاپنیر ماسکارپونه 100 گرم

⫸ زعفران غلیظ 2 قاشق غذاخوری

⫸ گلاب 1 الی2 قاشق غذاخوری بستگی به غلظت مواد

⫸ هل 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

ابتدا تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید و به آن شکر و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه وقتی که کرم رنگ و کشدار شد روغن مایع و شیر ولرم را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آنها را هم بزنید .


مرحله دوم

نمک رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید حالا آرد و بکینگ پودر که 3 بار اون ها رو با هم الک کردید در 3 مرحله به مواد کیک اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید .


مرحله سوم 

کف قالب مورد نظرتان را با آرد و کره بپوشانید سپس مواد کیک را داخل آن بریزید بعد چند بار آن را روی سطح کار بکوبید تا حباب ها از داخل آن خارج شود حالا آن را داخل فری که از قبل گرم کردید با دمای 170 درجه به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار بدید تا بپزد .


مرحله چهارم

در این فاصله پنیر خامه ای را داخل یک ظرف بریزید بعد به آن شیرعسلی را به همراه زعفران ، گلاب و هل را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست بشن پخت کیک رو با خلال دندان تست کنید تا از پخت آن مطمئن بشید .


مرحله پنجم

اجازه دهید تا کیک خنک شود ، سپس آن را از داخل قالب بردارید و روی یک توری قرار بدید سپس موادی که درست کردید روی کیک بریزید و با خلال پسته ، گل محمدی و زعفران را تزیین کنید ؛ نوش جان


نکات مهم :

📌 مقدار شکر این کیک به دلیل وجود رویه ی کرمی کیک کمه ؛ در صورت حذف رویه کیک شکر رو کمی بیشتر بریزید .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.