طرز تهیه کیک موز و نارگیل قنادی با بافت و طعم عالی
دوستان محترم سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک موزی خوشمزه رو آوردیم که با ترکیب نارگیل طعم بی نظیری به خودش میگیره و یه پیشنهاد جذاب برای صبحانه و دورهمی هاست ، آموزش امروز طرز تهیه کیک موز و نارگیل هست ؛ با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کیک موز و نارگیل
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ آرد 320 گرم
⫸ بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
⫸ جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
⫸ پودر نارگیل 50 گرم
⫸ تخم مرغ 5 عدد
⫸ وانیل 1/2 قاشق چایخوری
⫸ اسانس نارگیل 5 قطره
⫸ شکر 250 گرم
⫸ پوره موز 220 گرم
⫸ روغن مایع 150 گرم
مرحله اول
ابتدا آرد ، بکینگ پودر و جوش شیرین رو داخل یک ظرف گود بریزید و باهم مخلوط کنید سپس این مخلوط رو 3 بار الک کنید و دوباره داخل ظرف بریزید و در آخر پودر نارگیل رو هم به باقی مواد اضافه و مجدد مخلوط کنید .
مرحله دوم
تخم مرغ ها رو به همراه وانیل ، اسانس نارگیل و شکر داخل یک ظرف دیگر بریزید و با دور تند همزن هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه بعد موز پوره شده رو به همراه روغن مایع اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید .
مرحله سوم
مواد خشک رو طی 2 تا 3 مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن دستی به صورت آروم و دورانی هم بزنید و باهم مخلوط کنید قالب مورد نظرتون رو چرب و آرد پاشی کنید .
مرحله چهارم
مایه کیک رو داخل قالب بریزید و بعد اون رو داخل فر که از قبل گرم شده به دمای 180 درجه بین حدود 50 تا 60 دقیقه قرار بدید و اجازه بدید تا بپزه ؛ نوش جان