طرز تهیه کیک موز و نارگیل قنادی با بافت و طعم عالی

طرز تهیه کیک موز و نارگیل قنادی با بافت و طعم عالیدوستان محترم سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک موزی خوشمزه رو آوردیم که با ترکیب نارگیل طعم بی نظیری به خودش میگیره و یه پیشنهاد جذاب برای صبحانه و دورهمی هاست ، آموزش امروز طرز تهیه کیک موز و نارگیل هست ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 50 الی 60 دقیقه
زمان تهیه: 45 دقیقه

طرز تهیه کیک موز و نارگیل

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

آرد 320 گرم

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری

پودر نارگیل 50 گرم

تخم مرغ 5 عدد

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

اسانس نارگیل 5 قطره

شکر 250 گرم

پوره موز 220 گرم

روغن مایع 150 گرم


مرحله اول

ابتدا آرد ، بکینگ پودر و جوش شیرین رو داخل یک ظرف گود بریزید و باهم مخلوط کنید سپس این مخلوط رو 3 بار الک کنید و دوباره داخل ظرف بریزید و در آخر پودر نارگیل رو هم به باقی مواد اضافه و مجدد مخلوط کنید .


مرحله دوم

تخم مرغ ها رو به همراه وانیل ، اسانس نارگیل و شکر داخل یک ظرف دیگر بریزید و با دور تند همزن هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه بعد موز پوره شده رو به همراه روغن مایع اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید .


مرحله سوم

مواد خشک رو طی 2 تا 3 مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن دستی به صورت‌ آروم و دورانی هم بزنید و باهم مخلوط کنید قالب مورد نظرتون رو چرب و آرد پاشی کنید .


مرحله چهارم

مایه کیک رو داخل قالب بریزید و بعد اون رو داخل فر که از قبل گرم شده به دمای 180 درجه بین حدود 50 تا 60 دقیقه قرار بدید و اجازه بدید تا بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.