طرز تهیه کیک نسکافه ای خامه ای بدون فر به روش کافی شاپی
سلام به شما دوستان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک کیک کافی شاپی نسکافه ای رو آوردیم که برای درست کردن این کیک جذاب نیازی به فر ندارید و به راحتی در قابلمه میتونید اون درست کنید ، با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کیک نسکافه ای خامه ای
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ شیر 2/3 لیوان
⫸ پودر قهوه فوری یا نسکافه 1 قاشق غذاخوری
⫸ آب جوش 1/4 لیوان
⫸ روغن مایع نصف لیوان
⫸ آرد سفید 1 لیوان + دو سوم لیوان
⫸ بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
مواد لازم برای خامه نسکافه ای
⫸ خامه قنادی 450 گرم
⫸ نسکافه 1 قاشق غذاخوری
⫸ آب جوش 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک نسکافه و پودر کاکائو با ماست کافی شاپی
مرحله اول
ابتدا آرد و بکینگ پودر رو داخل یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید سپس آن را 3 بار الک کنید و کنار بذارید ، نسکافه را داخل یک لیوان بریزید و روی اون آب جوش بریزید و هم بزنید تا داخل آب جوش حل شود بعد اون رو کنار بذارید تا خنک شود .
مرحله دوم
کف قابلمه مورد نظرتون رو کاغذ روغنی قرار بدید و روی آن را با روغن چرب کنید و سپس یک شعله پخش کن رو روی حرارت قرار بدید و به آن 15 دقیقه اجازه بدید تا گرم شود .
مرحله سوم
وانیل ، شکر و تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید و حدود 7 الی 8 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه حین کار دور ظرف را هر از گاهی دورگیری کنید تا کیک بوی تخم مرغ نگیرد .
مرحله چهارم
شیر ، روغن و نسکافه خنک شده را به ترتیب اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی 2 یا 3 مرحله به مواد اضافه کرده و با همزن دستی در یک جهت هم بزنید .
مرحله پنجم
مواد کیک را داخل قابلمه بریزید و در قابلمه را به همراه دم کنی قرار بدید و به آن حدود 50 دقیقه زمان بدید تا بپزه بعد از پخت در قابلمه رو نیمه باز قرار بدید تا پف کیک نخوابه بعد از چند دقیقه که کیک از داغی افتاد در قابلمه را بردارید و دوباره اجازه بدید کیک چند دقیقه داخل قابلمه بمونه بعد آن را از داخل قابلمه خارج کنید و روی توری قرار بدید تا خنک بشه وقتی کیک خنک شد آن را از وسط برش بزنید .
مرحله ششم
برای درست کردن خامه نسکافه ای ابتدا 1 قاشق غذاخوری نسکافه را داخل یک ظرف بریزید و به آن 1 قاشق غذاخوری آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که نسکافه داخل آب حل شود .
مرحله هفتم
خامه قنادی را که از قبل به مدت 30 دقیقه داخل دمای محیط قرار دادید رو داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن نسکافه اضافه کنید سپس به مدت 1 دقیقه با دور کند همزن هم بزنید تا نسکافه و خامه با هم مخلوط بشن بعد با دور تند همزن هم بزنید تا وقتیکه خامه کاملا فرم بگیره .
مرحله هشتم
کمی خامه روی ظرف سرو بریزید و بعد یک قسمت از کیک را روی آن قرار بدید سپس کیک رو با کمی از مخلوط نسکافه و آب خیس کنید و بعد روی آن خامه بریزید و بعد روی اون کمی شکلات چیپسی بریزید سپس روی شکلات چیپسی را دوباره خامه بریزید و قسمت دوم کیک را روی اون قرار بدید و روی کیک رو با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید ؛ نوش جان