طرز تهیه کیک شیفون پرتقالی بدون شیر با سس پرتقالی

طرز تهیه کیک شیفون پرتقالی بدون شیر با سس پرتقالیسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک خیلی ساده رو آوردیم که میتونید اون رو در فصل پاییز و زمستان با پرتقال تازه درست کنید و در دورهمی هاتون از خوردن اون لذت ببریدف آموزش امروز طرز تهیه کیک شیفون پرتقالی هست با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کیک شیفون پرتقالی

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

تخم مرغ 3 عدد

آرد سفید 1/5 پیمانه

شکر 1 پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

آب پرتقال نصف پیمانه

رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری

بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

مواد لازم برای سس پرتقالی

آب پرتقال نصف لیوان

نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین یک قاشق چای خوری یا پودر ژله پرتقال یک قاشق غذاخوری

شکر دو قاشق غذاخوری


مرحله اول

در مرحله اول یک و نیم پیمانه آرد سفید را داخل یک ظرف بریزید و بعد از آن یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر اضافه کنید حالا این مواد را با هم مخلوط کنید و این ترکیب را سه بار الک کنید.


مرحله دوم

حالا ۳ عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید حالا به سفیده تخم مرغ ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که سفید رنگ بشه و پف کنه به قدری که وقتی که ظرف برمیگردونیم از داخلش نریزه .


مرحله سوم

حالا به سه عدد زرده تخم مرغ یک قاشق چای خوری رنده پوست پرتقال و مابقی شکر رو اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا با هم خوب مخلوط بشن تا وقتی که زرده تخم مرغ کشدار بشه وقتی که زرده تخم مرغ به این مرحله رسید نصف پیمانه روغن مایع رو به اون اضافه کنید و در حد مخلوط شدن اون رو هم بزنید.


مرحله چهارم

حالا نصف پیمانه آب پرتقال رو هم اضافه کنید و مجددا در حد مخلوط شدن هم بزنید حالا سفیده تخم مرغ رو به زرده اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که باهم مخلوط بشن وقتی که زرده و سفیده تخم مرغ با هم مخلوط شدند مخلوط آرد و بکینگ پودر و در طی سه مرحله به آن اضافه کنید و با لیسک اون رو به آرومی و حالت دورانی به قدر مخلوط شدن هم بزنید تا وقتی که یک دست بشه.


مرحله پنجم

حالا داخل قالب مورد نظرتون رو چرب و آرد پاشی کنید بعد مواد کیک را داخل آن بریزید و سپس قالب رو چند بار به سطح کار بکوبید تا سطح آن صاف بشه حالا قالب رو طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدید تا بپزه ؛


مرحله ششم

برای تهیه سس پرتقالی روی کیک ، تمامی مواد لازم رو با هم مخلوط کنید روی حرارت مدام هم بزنین تا غلیظ بشه وقتی خنک شد اون رو روی کیکتون بریزید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.