طرز تهیه کیک شکلاتی بدون شیر و تخم مرغ با بافت عالی

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون شیر و تخم مرغ با بافت عالیآشپزان هنرمند سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک کیک خوشمزه رو آوردیم که برای پخت اون نه نیازی به شیر دارید نه نیاز به تخم مرغ ؛ آموزش امروز طرز تهیه کیک شکلاتی بدون شیر و تخم مرغ هست .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 الی 35 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون شیر

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

آرد 1/5 پیمانه

⫸ پودر کاکائو 1/3 پیمانه

شکر 1 پیمانه

⫸ بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

⫸ نمک نصف قاشق چایخوری

⫸ پودر دارچین نصف قاشق چایخوری

⫸ سرکه سفید 1 قاشق چایخوری

⫸ وانیل نصف قاشق چایخوری

⫸ روغن مایع 1/3 پیمانه

⫸ آب 1 پیمانه

مواد لازم گاناش کیک

خامه صبحانه ۱۵۰ گرم

شکلات چیپسی ۱۵۰ گرم


مرحله اول

ابتدا فر را روشن کنید و با دمای 180 درجه اجازه بدید تا گرم شود ؛ آرد ، پودر کاکائو و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و بعد این مخلوط رو الک کنید سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود .


مرحله دوم

بقیه مواد را که شامل نمک ، پودر دارچین ، سرکه سفید ، وانیل ، روغن مایع و آب هست رو اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا ترکیب و یکدست شود حالا مواد رو داخل قالب که از قبل داخل آن کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و بعد مواد کیک رو داخل آن بریزید سپس اون رو داخل فر به مدت 30 الی 35 دقیقه قرار بدید تا بپزد .


مرحله سوم

پخت کیک رو با خلال دندان چک کنید و سپس کناره های آن را با چاقو جدا کنید و روی توری برگردانید سپس کاغذ روغنی را جدا کنید و بعد از اینکه سرد شد کیک را با گاناش و میوه دلخواه سرو کنید ؛ نوش جان


نکات مهم :

در صورتی که با سیخ چوبی چک کردید و سیخ تمیز بود ولی کیم حالت خمیری داشت به معنی آن است که بیکینگ پودر عمل نکرده تا کیک پف کند و بافت کیک منسجم شده است .

در صورت تمایل میتوانید به جای روغن مایه از کره استفاده کنید .

استفاده از گاناش هنگام سرو سلیقه ای می باشد .

از سرکه سفید برای تخمیر خمیر و بافت بهتر آن استفاده میشود و سرکه سیب قابل جایگزینی نیست .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.