طرز تهیه کیک اسنیکرز شکلاتی کافی شاپی بدون شیر
سلام به دوستان با سلیقه سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک کیک خوشمزه و راحت به اسم کیک اسنیکرز شکلاتی رو آوردیم ، این کیک خوشمزه رو میتونید خیلی راحت درست کنید و در تولد و مهمانی های خود سرو کنید.
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کیک اسنیکرز
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ آرد 60 گرم
⫸ شکر 100 گرم
⫸ بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ پودر کاکائو 25 گرم
مواد لازم برای کارامل
⫸ خامه صبحانه 120 گرم
⫸ شکر 200 گرم
⫸ کره 80 گرم
⫸ بادام زمینی نصف لیوان
مواد لازم برای روکش کیک
خامه قنادی به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک مالاگا ساده و خوشمزه
مرحله اول
برای درست کردن کارامل 120 گرم خامه صبحانه رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید سپس هم بزنید تا وقتی که خامه کاملا شل بشه سپس به آن 80 گرم کره به دمای محیط رسیده رو اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کره کاملا آب بشه سپس این مخلوط رو کنار بزارید .
مرحله دوم
شکر رو داخل یک ظرف دیگر بریزید و روی حرارت خیلی کم قرار بدید تا وقتی که شکر آب و کاراملی رنگ شود ( حواستون باشه اصلا شکر رو هم نزنید ) وقتی شکر کاملا کاراملی شد به آن نصف لیوان بادام زمینی ( بادام زمینی را کمی خرد کنید ) رو اضافه کنید و هم بزنید سپس مخلوط خامه و کره را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید و کنار بزارید تا به دمای محیط برسد .
مرحله سوم
برای درست کردن روکش کیک به خامه قنادی که به دمای محیط رسیده مقداری پودر کاکائو اضافه کنید و با همزن برقی اون هارو خوب باهم مخلوط کنید و انقدر هم بزنید تا خامه سفت شود .
مرحله چهارم
برای درست کیک ابتدا 3 عدد تخم مرغ رو داخل ظرفی بشکنید و زرده و سفیده اون رو جدا کنید حالا به سفیده تخم مرغ 50 گرم شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که سفیده فرم بگیره سپس اون رو داخل یخچال قرار بدید .
مرحله پنجم
به زرده تخم مرغ کمی وانیل و 50 گرم شکر رو اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با همزن برقی اون رو هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه حالا زرده و سفیده تخم مرغ رو باهم به حالت دورانی آرام مخلوط کنید .
مرحله ششم
در این مرحله 60 گرم آرد و 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر و 25 گرم پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید سپس این مواد رو باهم الک کنید و طی 3 مرحله اون رو به مواد اضافه کنید و آروم هم بزنید تا مخلوط شوند .
مرحله هفتم
داخل قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و کاغذ روغنی قرار بدید سپس مواد کیک رو داخل قالب بریزید و اون رو داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار بدید تا بپزد .
مرحله هشتم
بعد از پخت کیک اون رو از داخل قالب بیرون بیارید و با خامه ای که از قبل آماده کردید اون رو خامه کشی کنید سپس از کارامل روی کیک بریزید و بزارید تا کارامل سفت بشه ؛ نوش حان