طرز تهیه کیک اسنیکرز شکلاتی کافی شاپی بدون شیر

طرز تهیه کیک اسنیکرز شکلاتی کافی شاپی بدون شیرسلام به دوستان با سلیقه سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک کیک خوشمزه و راحت به اسم کیک اسنیکرز شکلاتی رو آوردیم ، این کیک خوشمزه رو میتونید خیلی راحت درست کنید و در تولد و مهمانی های خود سرو کنید.
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه کیک اسنیکرز

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

تخم مرغ 3 عدد

آرد 60 گرم

شکر 100 گرم

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری

پودر کاکائو 25 گرم

مواد لازم برای کارامل

خامه صبحانه 120 گرم

شکر 200 گرم

کره 80 گرم

بادام زمینی نصف لیوان

مواد لازم برای روکش کیک

خامه قنادی به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن کارامل 120 گرم خامه صبحانه رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید سپس هم بزنید تا وقتی که خامه کاملا شل بشه سپس به آن 80 گرم کره به دمای محیط رسیده رو اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کره کاملا آب بشه سپس این مخلوط رو کنار بزارید .


مرحله دوم

شکر رو داخل یک ظرف دیگر بریزید و روی حرارت خیلی کم قرار بدید تا وقتی که شکر آب و کاراملی رنگ شود ( حواستون باشه اصلا شکر رو هم نزنید ) وقتی شکر کاملا کاراملی شد به آن نصف لیوان بادام زمینی ( بادام زمینی را کمی خرد کنید ) رو اضافه کنید و هم بزنید سپس مخلوط خامه و کره را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید و کنار بزارید تا به دمای محیط برسد .


مرحله سوم

برای درست کردن روکش کیک به خامه قنادی که به دمای محیط رسیده مقداری پودر کاکائو اضافه کنید و با همزن برقی اون هارو خوب باهم مخلوط کنید و انقدر هم بزنید تا خامه سفت شود .


مرحله چهارم

برای درست کیک ابتدا 3 عدد تخم مرغ رو داخل ظرفی بشکنید و زرده و سفیده اون رو جدا کنید حالا به سفیده تخم مرغ 50 گرم شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که سفیده فرم بگیره سپس اون رو داخل یخچال قرار بدید .


مرحله پنجم

به زرده تخم مرغ کمی وانیل و 50 گرم شکر رو اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با همزن برقی اون رو هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه حالا زرده و سفیده تخم مرغ رو باهم به حالت دورانی آرام مخلوط کنید .


مرحله ششم

در این مرحله 60 گرم آرد و 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر و 25 گرم پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید سپس این مواد رو باهم الک کنید و طی 3 مرحله اون رو به مواد اضافه کنید و آروم هم بزنید تا مخلوط شوند .


مرحله هفتم

داخل قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و کاغذ روغنی قرار بدید سپس مواد کیک رو داخل قالب بریزید و اون رو داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار بدید تا بپزد .


مرحله هشتم

بعد از پخت کیک اون رو از داخل قالب بیرون بیارید و با خامه ای که از قبل آماده کردید اون رو خامه کشی کنید سپس از کارامل روی کیک بریزید و بزارید تا کارامل سفت بشه ؛ نوش حان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.