طرز تهیه کیک یخچالی به شکل هندوانه ویژه شب یلدا
سلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کیک یخچالی به شکل هندوانه هست. این آموزش یک پیشنهاد عالی برای مهمونی های شب یلداتون هست .خیلی راحت و در یک ساعت میتونید این کیک خوشمزه رو درست کنید . با ما همراه باشید.
طرز تهیه کیک یخچالی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
⫸ ارد سفید 2 قاشق غذاخوری
⫸ پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 7 قاشق غذاخوری
⫸ شیر 2/5 لیوان
⫸ وانیل 1/4 قاشق چایخوری
⫸ شکلات تخته ای به مقدار لازم
⫸ بیسکوییت پتی پور 4 بسته
⫸ خامه قنادی حدودا 400 گرم
⫸ سس بریلو به مقدار لازم
مرحله اول
برای درست کردن مواد کیک یک عدد ماهی تابه را روی حرارت قرار بدید سپس داخل اون نشاسته ذرت آرد سفید پودر کاکائو و شکر بریزید بعد شیر رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید سپس حرارت را روشن کنید بر روی هر حرارت مخلوط کنید تا یکدست بشه
مرحله دوم
حالا مقداری شکلات تخته ای رو خورد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد غذایی فرنی برسه سپس حرارت را خاموش کنید و مقداری وانیل به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس اجازه بدین تا مواد کمی خنک بشه
مرحله سوم
حالا میریم سراغ درست کردن کیک بین دو عدد بیسکویت پتی بور از موادی که آماده کردید بمالید و داخل قالب به صورت دایره ای بچینید این کار را ادامه بدید تا وقتی که قالب رو به صورت فشار با بیسکویت پر کرده باشید. بقیه مواد را روی بیسکویت ها بریزید تا جاهای خالی هم پر بشن.
مرحله چهارم
حالا پلاستیک رو روی مواد بذارید و به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد کاملا ببنده بعد از یک ساعت قالب را از داخل یخچال بیرون بیارید کیک را از آن خارج کنید.
مرحله پنجم
حالا خامه قنادی رو فرم بدید و آن را به دو قسمت تقسیم کنید به یکی از قسمت چند قطره رنگ خوراکی سبز بزنید و هم بزنید تا خامه کاملا سبز بشه.
مرحله ششم
حالا خامه رو داخل قیف بریزید و دورتادور کیک بمالید بعد باید کاردک یا چاقو خامه را صاف کنید. حالا بالای کیک رو خامه سفید بزنید و با یک کاردک آن را صاف کنید.حالا چند عدد شکلات اشکی روی کیک بچینید و روی اون از سس بریلو بزارید.نوش جان