طرز تهیه کیک زردآلو با ماست و بادام خوشمزه
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک کیک خوشمزه و ساده رو آوردیم که میتونید خیلی راحت درست کنید و اون رو میل کنید.آموزش امروز طرز تهیه کیک زردآلو هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک زردآلو
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد شیرینی پزی 1/5 پیمانه
⫸ شکر چهار پنجم پیمانه
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
⫸ وانیل نصف قاشق چایخوری
⫸ زردآلو به میزان لازم
⫸ آرد نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
⫸ کره آب شده 150 گرم
⫸ روغن مایع یک پنجم پیمانه
⫸ ماست نصف پیمانه
⫸ بادام 1/3 پیمانه
⫸ عسل 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک انجیر تازه خوشمزه و طعمی بی نظیر
مرحله اول
برای درست کردن این کیک ابتدا چهار پنجم پیمانه شکر یه همراه 3عدد تخم مرغ و نصف قاشق چایخوری وانیل رو داخل طرف بریزید و با همزن برقی به مدت 5_4 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.
مرحله دوم
حالا نصف پیمانه ماست، یک پنجم پیمانه روغن مایع، 150 گرم کره آب شده رو به مواد اضافه کرده وبه مدت 1 ت ا2 دقیقه با دور کند همزن بزنید تا خوب باهم مخلوط و یک دست بشن.
مرحله سوم
حالا در این مرحله 1/5پیمانه آرد و 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر رو روی مواد الک کرده و به حالت دورانی با لیسک هم بزنید وقتی مواد خوب باهم مخلوط شدند در آخر اون هارو در حد 1 تا 2 دقیقه با دور کند همزن هم بزنید تا اگه گلوله ای از آرد باقی مونده باشه باز بشه.
مرحله چهارم
حالا کف قالب مورد نظرتون رو کاملا چرب کنید بعد کمی اون رو آرد پاشی کنید و آرد اضافی اون رو بتکانید بعد مواد کیک رو داخل اون بریزید.حالا زردآلو هارو بشورید و اونهارو خشک کنید سپس اونهارو به هر اندازه ای که دوست دارید برش بزنید.
مرحله پنجم
بعد قسمت برش خورده اش رو تو آرد نشاسته ذرت بریزید آرد اضافیش رو بتکانید و روی کیک بچینید.حالا چند مرتبه کف قالب رو به میز کار بزنید تا هوای اضافه آن گرفته بشه.
مرحله ششم
حالا بادام ها رو رو کیک بریزین و قالب رو تو فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 35_40 دقیقه بزارید تا پخته بشه.بعد از پخت کیک رو از داخل فر بیرون بیارید بعد وقتی کیک از حرارت افتاد از قالب جدا کرده روشو با عسلی که 1 قاشق مرباخوری آب اضافه کردید با برس رومال کنید.نوش جان