طرز تهیه چیز کیک نیویورکی کافی شاپی راحت و فوری
سلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک دسر خوشمزه نیویورکی رو آوردیم که طرفدار های زیادی در سراسر دنیا داره و خیلی راحت درست میشه ؛ آموزش امروز طرز تهیه چیزکیک نیویورکی هست.
همان طورکه مشخص است چیز کیک نیویورکی در شهر نیویورک آمریکا به وجود آمده است برخلاف اینکه تاریخچه چیزکیک به یونان باستان برمیگردد اما اصالت آمریکایی دارد اصولا در تهیه چیز کیک نیویورکی از پنیر ماسکارپونه و پنیر خامهای استفاده میشود که این ترکیب طعمی خاص و فوقالعاده به چیز کیک میدهد.
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه چیزکیک نیویورکی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ بیسکوییت پتی بور🍪 300 گرم
⫸ کره 100 گرم
⫸ پنیر خامه ای 900 گرم
⫸ شکر 5 قاشق غذاخوری
⫸ وانیل 1 قاشق چایخوری
⫸ تخم مرغ🥚 3 عدد با 1 زرده
⫸ خامه 100 گرم
⫸ آرد 2 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی یخچالی با پتی پور
مرحله اول
در مرحله اول 300 گرم بیسکویت پتی بور🍪 رو داخل یک کیسه بریزید بعد با گوشتکوب آنرا بکوبید تا کاملا پودر بشه وقتی که بیسکویت کاملا پودر شد به اون 100 گرم کره آب شده را اضافه کنید و آنها را کاملا با هم مخلوط کنید حالا بیسکویت پتی بور🍪 رو داخل قالب مورد نظرتون بریزید بعد با کف قاشق سطح آن را خوب صاف کنید .
مرحله دوم
برای درست کردن مواد خامه ای 900 گرم پنیر خامه ای رو داخل یک ظرف بریزید بعد با همزن برقی بافت آن را باز کنید حالا به آن 1 قاشق چایخوری وانیل ، 5 قاشق غذاخوری شکر ، 100 گرم خامه را اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید .
مرحله سوم
3 عدد تخم مرغ🥚 رو دونه دونه به مواد اضافه کنید و هر بار خوب با هم مخلوط کنید در آخر 2 قاشق غذاخوری آرد را به مواد اضافه کنید و دوباره خوب با هم مخلوط کنید حالا مواد خامه ای روی بیسکویت پتی بور بریزید و سطح آن را کاملاً صاف کنید ؛ اون رو داخل فر با دمای 180 درجه🔥 به مدت 15 تا 20 دقیقه⏰ قرار بدید تا طلایی بشه ؛ نوش جان