طرز تهیه چیز کیک نارنگی بدون پخت با بیسکوییت پتی بور
همراهان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک چیز کیک خیلی خوشمزه رو اوردیم که میتونید در فصل پاییز و زمستان اون رو درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید ، آموزش امروز طرز تهیه چیزکیک نارنگی هست .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه چیزکیک نارنگی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ آب نارنگی 1 لیوان فرانسوی
⫸ آب سرد نصف لیوان
⫸ پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری ( برای قسمت پنیری)
⫸ بیسکویت پتی بور 2 بسته
⫸ خامه صبحانه 1 بسته
⫸ پنیر خامه ای ویلی 1 عدد 200 گرمی یا پنیر ماسکارپونه
⫸ پودر قند 6 قاشق غذاخوری
⫸ وانیل کمی
⫸ کره ذوب شده 150 گرم
⫸ پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری ( برای داخل آب نارنگی )
⫸ شکر 3 قاشق غذاخوری
⫸ ژله آلوئه را 1 بسته
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه چیز کیک نیویورکی کافی شاپی راحت و فوری
مرحله اول
ابتدا 2 بسته بیسکویت پتی بور را داخل مخلوط کن بریزید و آن را کاملاً پودر کند و بعد به آن کره را اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و با پشت قاشق سطح آن را کاملاً فشرده کنید و بعد داخل یخچال قرار بدید .
مرحله دوم
در این فاصله پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کنید و بعد روی حرارت کتری قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که صاف و شفاف شود .
مرحله سوم
ژلاتین را کنار بگذارید ، خامه صبحانه ، وانیل ، پنیر خامه ای و پودر قند رو داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی آنها را خوب هم بزنید به آن نصف ژلاتین رو اضافه کنید و بعد مواد رو روی بیسکوییت بریزید و با پشت قاشق آنها را کاملاً صاف کنید .
مرحله چهارم
آب نارنگی رو داخل یک ظرف بریزید و به آن شکر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدید و مدام هم بزنید تا شکر حل بشه بعد آن را از روی حرارت بردارید و ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید .
مرحله پنجم
آن را روی قسمت پنیری بریزید در انتها میوه مورد نظرتون را بشینید و 1 بسته ژله آلوئه ورا رو با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید و وقتی که شفاف و کاملا سرد شد اون رو روی میوه ها بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا وقتی که آخرین لایه ببندد ؛ نوش جان