طرز تهیه چیز کیک نارنگی بدون پخت با بیسکوییت پتی بور

طرز تهیه چیز کیک نارنگی بدون پخت با بیسکوییت پتی بورهمراهان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک چیز کیک خیلی خوشمزه رو اوردیم که میتونید در فصل پاییز و زمستان اون رو درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید ، آموزش امروز طرز تهیه چیزکیک نارنگی هست .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 90 دقیقه

طرز تهیه چیزکیک نارنگی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

آب نارنگی 1 لیوان فرانسوی

⫸ آب سرد نصف لیوان

پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری ( برای قسمت پنیری)

⫸ بیسکویت پتی بور 2 بسته

⫸ خامه صبحانه 1 بسته

⫸ پنیر خامه ای ویلی 1 عدد 200 گرمی یا پنیر ماسکارپونه

⫸ پودر قند 6 قاشق غذاخوری

⫸ وانیل کمی

⫸ کره ذوب شده 150 گرم

⫸ پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری ( برای داخل آب نارنگی )

⫸ شکر 3 قاشق غذاخوری

⫸ ژله آلوئه را 1 بسته


مرحله اول

ابتدا 2 بسته بیسکویت پتی بور را داخل مخلوط کن بریزید و آن را کاملاً پودر کند و بعد به آن کره را اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و با پشت قاشق سطح آن را کاملاً فشرده کنید و بعد داخل یخچال قرار بدید .


مرحله دوم

در این فاصله پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کنید و بعد روی حرارت کتری قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که صاف و شفاف شود .


مرحله سوم

ژلاتین را کنار بگذارید ، خامه صبحانه ، وانیل ، پنیر خامه ای و پودر قند رو داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی آنها را خوب هم بزنید به آن نصف ژلاتین رو اضافه کنید و بعد مواد رو روی بیسکوییت بریزید و با پشت قاشق آنها را کاملاً صاف کنید .


مرحله چهارم

آب نارنگی رو داخل یک ظرف بریزید و به آن شکر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدید و مدام هم بزنید تا شکر حل بشه بعد آن را از روی حرارت بردارید و ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید .


مرحله پنجم

آن را روی قسمت پنیری بریزید در انتها میوه مورد نظرتون را بشینید و 1 بسته ژله آلوئه ورا رو با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید و وقتی که شفاف و کاملا سرد شد اون رو روی میوه ها بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا وقتی که آخرین لایه ببندد ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.