طرز تهیه چیز کیک ژاپنی خانگی و با بافت لطیف و نرم
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه چیز کیک ژاپنی هست. یک چیز کیک خیلی متفاوت و ساده که بافت فوق العاده ای داره و میتونید اون رو داخل مهمونی ها و جشن هاتون استفاده کنید و یا به عنوان یک میان وعده خوشمزه اون رو میل کنید با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه چیز کیک ژاپنی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ شیر پرچرب 60 گرم
⫸ پنیر خامه ای بدون نمک 140 گرم
⫸ کره یا مارگارین 40 گرم
⫸ آرد قنادی 50 گرم
⫸ نشاسته ذرت 15 گرم
⫸ تخم مرغ 5 عدد
⫸ شکر 100 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی یخچالی با پتی پور
مرحله اول
برای درست کردن این چیز کیک متفاوت در مرحله اول شیر چرب را داخل قابلمه بریزید بعد به آن پنیر خامه ای و کره را اضافه کنید بر روی حرارت متوسط قرار بدید و هم بزنید تا وقتی که مواد یکدست بشه.
مرحله دوم
وقتی که مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شد آن را از روی حرارت بردارید حالا آرد و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید بعد به مخلوط پنیری با الک اضافه کنید حالا مواد رو با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه.
مرحله سوم
در این مرحله ۵ عدد تخم مرغ را بشکنید و زرد یا آن را جدا کنید سپس به مخلوط پنیر و آرد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد مخلوط بشه. حالا سفیده تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید بعد شکر رو کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه کنید تا کاملا فرم بگیره و از ظرف بیرون نریزه.
مرحله چهارم
وقتی که سفیده تخم مرغ فرم گرفته اون رو در سه مرحله به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی آن رو مخلوط کنید. حالا قالب ۱۸ سانتی کیک رو داخل سینی فر قرار بدید و داخل آن کاغذ روغنی بزارید.
مرحله پنجم
مواد کیک را داخل قالب ریزی و با یک سیخ چوبی به صورت دورانی مخلوط کنید و ۳ بار روی سطح کار بکوبید. حالا داخل سینی فر یک سانت آب جوش بریزید و داخل فر از قبل گرم شده بزارید تابه مدت یک و نیم ساعت چیز کیک خوب بپزه. نوش جان