طرز تهیه چیز کیک ژاپنی خانگی و با بافت لطیف و نرم

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی خانگی و با بافت لطیف و نرم

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه چیز کیک ژاپنی هست. یک چیز کیک خیلی متفاوت و ساده که بافت فوق العاده ای داره و میتونید اون رو داخل مهمونی ها و جشن هاتون استفاده کنید و یا به عنوان یک میان وعده خوشمزه اون رو میل کنید با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 70 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ شیر پرچرب 60 گرم

⫸ پنیر خامه ای بدون نمک 140 گرم

⫸ کره یا مارگارین 40 گرم

⫸ آرد قنادی 50 گرم

⫸ نشاسته ذرت 15 گرم

⫸ تخم مرغ 5 عدد

⫸ شکر 100 گرم


مرحله اول

برای درست کردن این چیز کیک متفاوت در مرحله اول شیر چرب را داخل قابلمه بریزید بعد به آن پنیر خامه ای و کره را اضافه کنید بر روی حرارت متوسط قرار بدید و هم بزنید تا وقتی که مواد یکدست بشه.


مرحله دوم

وقتی که مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شد آن را از روی حرارت بردارید حالا آرد و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید بعد به مخلوط پنیری با الک اضافه کنید حالا مواد رو با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه.


مرحله سوم

در این مرحله ۵ عدد تخم مرغ را بشکنید و زرد یا آن را جدا کنید سپس به مخلوط پنیر و آرد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد مخلوط بشه. حالا سفیده تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید بعد شکر رو کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه کنید تا کاملا فرم بگیره و از ظرف بیرون نریزه.


مرحله چهارم

وقتی که سفیده تخم مرغ فرم گرفته اون رو در سه مرحله به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی آن رو مخلوط کنید. حالا قالب ۱۸ سانتی کیک رو داخل سینی فر قرار بدید و داخل آن کاغذ روغنی بزارید.


مرحله پنجم

مواد کیک را داخل قالب ریزی و با یک سیخ چوبی به صورت دورانی مخلوط کنید و ۳ بار روی سطح کار بکوبید. حالا داخل سینی فر یک سانت آب جوش بریزید و داخل فر از قبل گرم شده بزارید تابه مدت یک و نیم ساعت چیز کیک خوب بپزه. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.