طرز تهیه کوکی کدو حلوایی رژیمی ساده و خوش طعم
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کوکی کدو حلوایی هست.اگر میخواهید یک کوکی خوشمزه با کمترین مواد و بدون دردسر درست کنید که بافت نرم و لذیذی داشته باشه با ما همراه باشید.
طرز تهیه کوکی کدو حلوایی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد قنادی 300 گرم
⫸ جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
⫸ پودر دارچین 2 قاشق چایخوری
⫸ پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
⫸ نمک 1 پنس
⫸ جوز هندی 1/8 قاشق چایخوری
⫸ کره یا مارگارین 113 گرم
⫸ شکر 1 پیمانه
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
⫸ پوره کدو حلوایی 1 پیمانه
پیشنهاد سر آشپز: طرز تهیه کلوچه کشمشی زعفرانی خانگی و بدون فر
مرحله اول
برای درست کردن این کوکی کدو حلوایی ۳۰۰ گرم آرد قنادی را با یک قاشق چایخوری جوش شیرین ، یک قاشق چای خوری بکینگ پودر ، مقدار خیلی کم نمک ، ۲ قاشق چای خوری پودر دارچین ، قاشق چای خوری پودر زنجبیل و مقدار خیلی کم جوز هندی مخلوط کنید و این مواد را یک بار الک کنید.
مرحله دوم
حالا به ۱۱۳ گرم کره به دمای محیط رسیده یک پیمانه شکر را کم کم اضافه کنید و با همزن برقی آن را مخلوط کنید حالا یک عدد تخم مرغ و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل را به بقیه مواد اضافه کنید و یک دقیقه مخلوط کنید.
مرحله سوم
حالا به مواد یک پیمانه پوره کدو حلوایی بدون آب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آنها را هم بزنید بعد مواد خشک را در دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد یکدست بشه. وقتی که مواد یکدست شد روی آن را صاف کنید و به مدت یک الی دو ساعت داخل یخچال قرار بدید.
مرحله چهارم
بعد از این مدت با اسکوپ بستنی از مواد بردارید و روی سینی فر که روی آن کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله مناسب بزارید. حالا سینی فر را داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردید حدود ۱۵ دقیقه قرار بدید تا کوکی ها خوب بپزد. نوش جان