طرز تهیه کوکی دالگونا کره ای با قهوه فوری مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه کوکی دالگونا کره ای با قهوه فوری مجلسی و خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کوکی دالگونا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 15 الی 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کوکی دالگونا

مواد لازم برای 5 نفر

آرد 1 پیمانه

بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

شکر 4 قاشق غذاخوری

کره 50 گرم

تخم مرغ 1 عدد

پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری

شکلات چیپسی 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای دالگونا

قهوه فوری 3 قاشق غذاخوری

شکر 3 قاشق غذاخوری

آب 3 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن این کوکی‌های خوشمزه ، ابتدا تخم مرغ‌ رو داخل یک ظرف بشکنید و به آن وانیل و شکر رو اضافه کنید و هم بزنید ، تا شکر به صورت کامل آب شود و تخم مرغ از لختگی در بیاید. سپس کره به دمای محیط رسیده را به مواد اضافه کنید و ترکیب کنید تا کره کامل با مواد مخلوط شود.


مرحله دوم

مواد خشک که شامل آرد ، بیکینگ پودر و پودر کاکائو هست رو داخل ظرف دیگر بریزید و با هم ترکیب کنید. بعد به کمک الک به مواد قبلی اضافه کنید و به آرامی هم بزنید ، تا بافت مواد یکدست شود و تمامی مواد با هم ترکیب شود. سپس مقداری شکلات چیپسی به مواد اضافه کنید و در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.


مرحله سوم

اخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید ، بعد مقداری از خمیر کوکی‌ها بردارید و داخل دستتون گرد کنید. سپس به کمک پشت یک قاشق وسط خمیر یک فرورفتگی ایجاد کنید. حالا سینی رو داخل فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کردید ، به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار بدید تا کوکی‌ها بپزد.


مرحله چهارم

در این فاصله دالگونا رو درست کنید ، برای این کار 3 قاشق غذاخوری قهوه فوری رو به همراه 3 قاشق غذاخوری شکر و 3 قاشق غذاخوری آب داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید ، تا جایی که مواد پف کند و به بافت یکدستی برسد.


مرحله پنجم

کوکی‌های پخته شده را از داخل فر بیرون بیاورید ، بعد یک قاشق غذاخوری از دالگونا بردارید و درون فرورفتگی کوکی‌هایی که زمان پخت ایجاد کردید ، بریزید و بعد مقداری پودر کاکائو روی آن الک کنید و کوکی‌ها را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
این کوکی‌های خوشمزه رو می‌توانید داخل ظرف دربسته تا 5 روز در دمای محیط و تا 2 ماه در فریزر نگهداری کنید.
اگر خمیر کوکی خیلی چسبناک بود کافی است که اون را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل یخچال بزارید تا چسبندگی آن کم شود.
برای اینکه کوکی‌های شما بهتر فرم بگیرد ، روی مواد سلفون بکشید و اون رو به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار بدید و بعد به آن فرم بدید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.