طرز تهیه کاپ کیک آلبالو با ماست به روش قنادی

طرز تهیه کاپ کیک آلبالو با ماست به روش قنادی

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک کاپ کیک خوشمزه هست. اگر شما هم دوست دارید که یک کاپ کیک خوشمزه و ساده درست کنید این آموزش برای شماست . با ما همراه باشید

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 25 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کاپ کیک آلبالو

مواد لازم برای 4 نفر

آلبالوی بدون هسته 200 گرم

شکر 4 قاشق غذاخوری

کره 30 گرم

تخم مرغ 3 عدد

شکر 1 لیوان

وانیل نصف قاشق چایخوری

ماست نصف لیوان

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

روغن مایع نصف لیوان

آردقنادی 2 لیوان سر خالی


مرحله اول

برای درست کردن این کاپ کیک های خوشمزه یک لیوان آلبالو رو بشورید و هسته های آنها را در بیارید. حالا آلبالو ها رو به همراه شکر داخل ماهیتابه بریزید تا به جوش بیاد بعد کف روی آلبالو ها را بگیرید.


مرحله دوم

وقتی که آب آلبالو ها کشیده شد به آن ۳۰۰ گرم کره اضافه کنید. بعد کره و هم بزنید تا وقتی که آب بشه وقتی که کره آب شور ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.


مرحله سوم

حالا سعد تخم مرغ را داخل ظرف بشکنید به آنها یک لیوان شکر و نصف قاشق چای خوری وانیل اضافه کنید و با همزن برقی آنها را هم بزنید تا وقتی که سفید رنگ و حجیم و کشدار بشه.


مرحله چهارم

مایه کاپ کیک رو کنار بذارید و به ماست بکینگ پودر اضافه کاری را هم بزنید تا وقتی که بکینگ پودر کف بکند. وقتی که بکینگ پودر کف کرد به همراه روغن اون رو به مایه کیک اضافه کنید. و در حد مخلوط شدن آنها را هم بزنید.


مرحله پنجم

حالا آرد قنادی را روی مواد الک کنید و با همزن دستی آنها را خوب هم بزنید تا وقتی که مایه کاپ کیک به غلظت برسه وقتی که مایه کاپ کیک به غلظت رسید آلبالو ها رو به اون اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.


مرحله ششم

حالا کپسولهای سیلیکونی را چرب کنید و داخل قالب مافین اونا رو بچینید بعد از مایع کیک داخل کپسولهای سیلیکونی بریزید تا جایی که به اندازه نیم سانت از بالای کپسول‌ها خالی باشه.


مرحله هفتم

حالا قالب رو داخل فر که از قبل به مدت یک ربع با دمای ۱۶۰ درجه گرم کردید به مدت ۲۰ دقیقه بزارید. بعد از ۲۰ دقیقه کاپ کیک ها را از داخل فر بیرون بیارید و وقتی که خنک شدن آنها را از کپسول ها جدا کنید و داخل ظرف سرو بچینید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.