طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با فیلینگ کاراملی
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز اومدیم با یک کاپ کیک ساده و راحت که میتونید اون رو به عنوان یک میان وعده سالم میل کنید.آموزش امروز طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با فیلینگ کاراملی هست . با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با فیلینگ کاراملی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ شکر 100 گرم
⫸ آرد سفید 150 گرم
⫸ روغن مایع 1/4 پیمانه
⫸ شیر یا ماست 1/4 پیمانه
⫸ بیکینگ پودر 4 گرم
⫸ وانیل نوک قاشق غذاخوری
⫸ پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون فر با آموزش مرحله به مرحله
مرحله اول
در مرحله اول ۱۵۰ گرم آرد قنادی را با یک قاشق چای خوری بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو مخلوط کنید و این مواد را سه بار الک کنید تا یکدست بشه.
مرحله دوم
حالا داخل ظرف دیگر یک عدد تخم مرغ را بشکنید به آن یک چهارم قاشق وانیل و ۱۰۰ گرم شکر اضافه کنید و با همزن برقی آن را خوب مخلوط کنید تا وقتی که کرم رنگ و حجیم بشه.
مرحله سوم
حالا به مواد یک چهارم پیمانه روغن مایع اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آن را هم بزنید. بعد یک چهارم پیمان شیر به بقیه مواد اضافه کنید و آن را هم در حد مخلوط شدن هم بزنید
مرحله چهارم
حالا مواد خشک را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و خیلی آروم به صورت دورانی مخلوط کنید در این مرحله اگر در موقع هم زدن زیادی روی کنید پف کاپ کیک ها تون میخوابه.
مرحله پنجم
حالا کپسول های کاپ کیک را داخل قالب بگذارید و دو سوم آن را از مواد پر کنید. بعد قالب رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدید تا کاپ کیک ها خوب بپزد.
مرحله ششم
بعد از این مدت کاپ کیک ها را از داخل فر بیرون بیارید و وقتی که خنک شد و وسط آن با چاقو یک دایره خارج کنید و داخل ان رو با سس کارامل پر کنید. نوش جان