طرز تهیه دونات شکم پر شکلاتی خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه دونات شکم پر شکلاتی خوشمزه به روش بازاریسلام به مخاطبین هنرمند سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک دونات خوشمزه شکم پر رو آوردیم که مطمعنا عاشق اون میشید زیرا یک گزینه عالی برای میان وعده و صبحانه هست .
دونات نوعی شیرینی است که دارای محبوبیت زیادی در سراسر دنیا است ، این شیرینی جذاب از سرخ کردن خمیری ویژه و دست ساز در روغن تهیه و سرو میشود ، دونات در انواع مختلف از جمله دونات مارپیچ ، برج دونات ، دونات مرغ و سیب زمینی ، دونات پیتزایی و … موجود است ؛ همچنین در تفاوت دونات با پیراشکی قابل ذکر است از نر ظاهری شباهت دارند ولی باطنا دونات سالم تر از پیراشکی است ، پیراشکی نسب به دونات جذب روغن بیشتر داشته ولی دونات مغذی تر و چربی اشباع کمتری دارد .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه دونات شکم پر

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

آب ولرم 1 پیمانه

خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری

روغن نصف پیمانه

خامه 1 بسته

تخم مرغ 1 عدد

شکر 2 قاشق غذاخوری

شیر خشک قنادی 3 قاشق غذاخوری

آرد 3/5 پیمانه

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

نمک 1 پنس

نوتلا یا شکلات صبحانه به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا آب ولرم و خمیر مایه را با هم داخل یک ظرف بریزید و مخلوط کنید و به آن به مدت 10 الی 15 دقیقه استراحت بدید وقتی که خمیر مایه به عمل آمد به آن 1 بسته خامه ، 1 عدد تخم مرغ ، 2 قاشق غذاخوری شکر ، 3 غذا خوری شیر خشک ، آب و نمک را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید .


مرحله دوم

آرد و بکینگ پودر رو داخل یک ظرف جدا بریزید و با هم مخلوط کنید سپس مخلوط خمیر مایه و بقیه مواد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر منسجم به دست بیاد و روی خمیر را بپوشانید و به آن 30 دقیقه استراحت بدید .


مرحله سوم

بعد از این مدت خمیر را به ضخامت 2 سانت باز کنید بعد با کاتر به صورت دایره‌ای آن را برش بزنید حالا داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و بعد خمیر ها را روی کاغذ روغنی بزارید مجدداً روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت بدید.


مرحله چهارم

بعد از استراحت خمیرها رو داخل روغن سرخ کنید وقتی که دونات ها سرخ شد اون ها رو داخل شکر بغلتانید و با کرم شکلاتی یا نوتلا داخل آن را پر کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.