طرز تهیه فلن کیک کاراملی سوئدی خانگی با طعم عالی
همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک کیک سوئدی رو آوردیم که طرفدار های زیادی داره و طعم فوق العاده ای داره ، آموزش امروز طرز تهیه فلن کیک کاراملی سوئدی هست .
فلن کیک یک کیک دو لایه سوئدی است که از یک لایه کیک شکلاتی و یک لایه رویی کاراملی تشکیل میشود ، این کیک با روش پخت خاص خود دارای ظاهری زیبا است که نیازی به تززین ندارد و یک پیشنهاد عالی برای مهمانی ها و دورهمی هاست .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه فلن کیک کاراملی سوئدی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ تخم مرغ 2 عدد
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ شیر نصف لیوان
⫸ روغن نصف لیوان
⫸ کاکائو 1/4 پیمانه
⫸ وانیل 1/8 قاشق چایخوری
⫸ بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
⫸ آرد 1/5 لیوان
⫸ نمک کمی
مواد لازم برای قسمت کاراملی
⫸ کرم کارامل 2 بسته
⫸ شیر 2/5 لیوان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک آپساید داون یا برگردان سیب کاراملی
مرحله اول
ابتدا 2 بسته کارامل رو داخل یک ظرف بریزید به آن 2/5 لیوان شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه بعد روی حرارت قرار بدید و وقتی شروع به جوشیدن کرد 3 الی 4 دقیقه هم بزنید تا یکدست شود .
مرحله دوم
کارامل هایی که داخل بسته بندی کرم کارامل بود داخل قالب بریزید و بعد از مواد کاراملی آماده شده داخل قالب بریزید و آن را داخل یخچال قرار بدید تا ببنده .
مرحله سوم
برای درست کردن کیک 1 لیوان شکر و 2 عدد تخم مرغ و وانیل رو داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی حدود 7 الی 8 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود .
مرحله چهارم
روغن و شیر رو به ترتیب اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید حالا آرد ، نمک ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و این مخلوط را 3 بار الک کنید و طی چند مرحله به بقیه مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مواد یکدست شود .
مرحله پنجم
قالب رو از داخل یخچال بیرون بیارید و مواد کیک رو روی مواد کاراملی بریزید در قالب رو داخل فری که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 1ساعت قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان