طرز تهیه فلن کیک کاراملی سوئدی خانگی با طعم عالی

طرز تهیه فلن کیک کاراملی سوئدی خانگی با طعم عالیهمراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک کیک سوئدی رو آوردیم که طرفدار های زیادی داره و طعم فوق العاده ای داره ، آموزش امروز طرز تهیه فلن کیک کاراملی سوئدی هست .
فلن کیک یک کیک دو لایه سوئدی است که از یک لایه کیک شکلاتی و یک لایه رویی کاراملی تشکیل میشود ، این کیک با روش پخت خاص خود دارای ظاهری زیبا است که نیازی به تززین ندارد و یک پیشنهاد عالی برای مهمانی ها و دورهمی هاست .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

 طرز تهیه فلن کیک کاراملی سوئدی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

تخم مرغ 2 عدد

شکر 1 لیوان

شیر نصف لیوان

روغن نصف لیوان

کاکائو 1/4 پیمانه

وانیل 1/8 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

آرد 1/5 لیوان

نمک کمی

مواد لازم برای قسمت کاراملی

کرم کارامل 2 بسته

شیر 2/5 لیوان


مرحله اول

ابتدا 2 بسته کارامل رو داخل یک ظرف بریزید به آن 2/5 لیوان شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه بعد روی حرارت قرار بدید و وقتی شروع به جوشیدن کرد 3 الی 4 دقیقه هم بزنید تا یکدست شود .


مرحله دوم

کارامل هایی که داخل بسته بندی کرم کارامل بود داخل قالب بریزید و بعد از مواد کاراملی آماده شده داخل قالب بریزید و آن را داخل یخچال قرار بدید تا ببنده .


مرحله سوم

برای درست کردن کیک 1 لیوان شکر و 2 عدد تخم مرغ و وانیل رو داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی حدود 7 الی 8 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود .


مرحله چهارم

روغن و شیر رو به ترتیب اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید حالا آرد ، نمک ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و این مخلوط را 3 بار الک کنید و طی چند مرحله به بقیه مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مواد یکدست شود .


مرحله پنجم

قالب رو از داخل یخچال بیرون بیارید و مواد کیک رو روی مواد کاراملی بریزید در قالب رو داخل فری که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 1ساعت قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.