طرز تهیه گز خانگی خوشمزه با گلوکز به روش سنتی

طرز تهیه گز خانگی خوشمزه با گلوکز به روش سنتی سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک دسر خوشمزه ایرانی رو آوردیم که نیاز به وسایل زیادی نداره و در زمان خیلی کمی درست میشه ؛ آموزش امروز طرز تهیه گز خانگی هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه گز خانگی

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

آب 3/4 فنجان

شکر 1 فنجان

گلوکز 1 قاشق غذاخوری

سفیده تخم مرغ 3 عدد

آجیل بدون نمک 3 پیمانه

وانیل 1 قاشق چایخوری

پودر هل نصف قاشق چایخوری


مرحله اول

ابتدا ۳ عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید و سفید و زرده آن را از هم جدا کنید بعد به سفیده تخم مرغ یک قاشق چای خوری وانیل و نصف قاشق چایخوری پودر هل رو اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا وقتی که کف کنه وقتی که ظرف را برعکس می کنید سفیده تخم مرغ از داخل ظرف بیرون نریزه.


مرحله دوم

یک فنجان شکر رو به همراه سه چهارم فنجان آب و یک قاشق سر پر گلوکز داخل یک قابلمه بریزید و به مدت یک ربع آن را روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد وقتی که به جوش اومد با انگشت تست کنید اگر به صورت کش دار شد آماده است بعد از حدود ۱۰ دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و بعد به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن به مدت ۱۰ دقیقه خوب هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و فرم بگیره.


مرحله سوم

آجیل رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید حالا داخل قالب مورد نظرتون سلفون بکشید و یک عدد نان میکادو رو روی اون قرار بدید بعد مواد گز را روی نان میکادو بریزید و مجدداً یک نان میکادو دیگر روی آن قرار بدید بعد یک جسم سنگین روی اون قرار بدید و به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار بدید بعد از ۲۴ ساعت آن را از داخل یخچال بیرون بیارید و برش بزنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.