طرز تهیه کاتمر ترکیه ای با مغز پسته و طعمی درجه یک

طرز تهیه کاتمر ترکیه ای با مغز پسته و طعمی درجه یک

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز اومدیم با طرز تهیه کاتمر ترکیه ای.یک شیرینی خوشمزه ترکیه ای که بسیار ترد و لذیذ و طرفدار های زیادی داره اگر دوست دارید این شیرینی خوشمزه رو در مهمونی هاتون استفاده کنید با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه کاتمر ترکیه ای

مواد لازم برای 4 نفر

خمیر باقلوا 4 عدد

مغز پسته یا گردو به مقدار لازم

کره ذوب شده نصف پیمانه

سر شیر یا نوتلا به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول چهار لایه خمیر باقلوا رو به صورت مستطیل برش بزنید و روی هم قرار بدید و بعد روی لایه آخر مقداری کره که اون رو ذوب کردید بمالید.


مرحله دوم

سپس روی کره مقداری مغز پسته یا گردو بریزید بعد خمیر و به صورت مربع برش بزنید حالا مقداری نوتلا روی هر قسمت بریزی و مثل سمبوسه خمیر رو ببندید.


مرحله سوم

حالا ماهیتابه موردنظرتون رو چرب کنید بعد کاتمر هارو داخل آن سرخ کنید وقتی که هر طرف کاتمر ها طلایی شد آن‌ها را از داخل ماهیتابه بیرون بیارید نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.