طرز تهیه کنافه لبنانی با رشته کادایف بدون فر با بافت عالی
سلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه لبنانی رو آوردیم که طرفدارهای زیادی داره و با یک بار خوردن عاشق اون میشید ، آموزش امروز طرز تهیه کنافه لبنانی هست .
کنافه یک دسر محبوب عربی متعلق به کشور فلسطین و لبنان است که به روش های مختلف تهیه میشود ؛ در کشورهای عربی معمولا این دسر جذاب رو با انواع نودل یا سمولینا تهیه می کنند ، ولی برای تهیه راحت تر این دسر جذاب میتوان از رشته کادایف نیز استفاده کرد .
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کنافه لبنانی
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ رشته کادایف 450 گرم
⫸ مغز گردو نصف لیوان
⫸ کره 250 گرم
⫸ شیر 2 لیوان
⫸ نشاسته ذرت نصف لیوان
⫸ وانیل 1 قاشق چایخوری
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ آب 1 لیوان
⫸ زعفران نصف استکان
⫸ عرق بهار نارنج نصف لیوان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه دسر محلبی کادایف ترکیه ایی
مرحله اول
ایتدا 1 لیوان شکر را به همراه 1 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدیم بعد هم بزنید تا وقتی که شکر کاملاً داخل آب حل بشه وقتی که در اطراف ظرف شروع به حباب زدن کرد شربت شما در حال آماده شدن است در این مرحله نصف لیوان عرق بهارنارنج را به همراه زعفران به شربت اضافه کنید و هم بزنید بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا شربت خنک شود .
مرحله دوم
برای درست کردن کرم شیرینی ابتدا 2 لیوان شیر را داخل یک قابلمه بریزید سپس نصف لیوان نشاسته ذرت را به همراه مقداری وانیل به شیر اضافه کنید این ترکیب رو با هم کمی مخلوط کنید تا وقتی که نشاسته ذرت داخل شیر حل شود سپس روی حرارت قرار بدید تا وقتی که به غلظت فرنی برسد .
مرحله سوم
برای درست کردن شیرینی ابتدا 450 گرم رشته کادایف رو داخل غذاساز بریزید و آن ها را کمی ریز کنید بعد رشتههای کادایف رو به همراه گردو و کره داخل یک ماهیتابه بریزید و با حرارت کم کمی تفت بدید فقط در حدی که رشتههای کاداییف کمی سرخ بشه ، ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و رشتههای کادایف رو به 2 قسمت تقسیم کنید .
مرحله چهارم
سپس نصف رشته های آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزید و با دست یا گوشت کوب آن را کمی فشرده کنید حالا کرم آماده شده رو روی رشته ها بریزید و با پشت قاشق اون رو کمی پخش کنید و به صورت یک دست آن را صاف کنید .
مرحله پنجم
باقی مونده رشته های کادایف رو روی کرم بریزید و مرتب کنید تا به صورت یکدست روی کرم قرار بگیره در آخر شربت سرد شده را بر روی رشتههای کاداییف بریزید سپس با پودر پسته تزیین نمایید ، دسر رو به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره ؛ نوش جان