طرز تهیه پف پفی یا مارشمالو یلدایی با نشاسته و ژله
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک خوراکی خوشمزه مخصوص شب یلدا رو آوردیم. شما میتونید با این آموزش خیلی راحت و سریع این پف پفی یا مارشمالو یلدایی رو درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید.
طرز تهیه پف پفی یا مارشمالو یلدایی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ پودر ژله قرمز 2 بسته
⫸ آب 1 پیمانه
⫸ گلوکز 3 قاشق غذاخوری
⫸ ژله سبز 1 عدد
⫸ پودر نارگیل به ميزان لازم
⫸ روغن مایع 2 الی 1 قاشق غذاخوری
⫸ رنگ ژله ای خوراکی سبز 2 الی 3 قطره
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ردولوت کیک کافی شاپی ویژه شب یلدا
مرحله اول
در مرحله اول ظرف پلاستیکی موردنظرتان را به روغن آغشته کنید. حالا کمی از پودر نارگیل داخل ظرف ریزی را اون رو به کف و دیواره ظرف به مالید.
مرحله دوم
در این مرحله دو بسته پودر ژله قرمز را با دو سوم پیمان آب مخلوط کنید و هم بزنید سپس روی بخار کتری قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که شفاف بشه.
مرحله سوم
حالا در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری گلوکز را به ژله اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که یکدست بشه بعد از اینکه یک دست شد از روی حرارت بردارید حالا را داخل یک ظرف بزرگتر بریزید و با دور تند همزن برقی حدود ۶ الی ۵ دقیقه هم بزنید تا به حالت فوم در بیاد.
مرحله چهارم
بعد از اینکه ژله حالت گرفت سریع داخل ظرف پلاستیکی تون بریزید و یک یا چند ضربه به کف ظرف بزنید و داخل یخچال بزارید تا خودش رو بگیره.
مرحله پنجم
حالا برای درست کردن ژله سبز یک بسته ژله سبز را داخل ظرف بریزید بعد به اون یک پیمان آب اضافه کنید و هم بزنید سپس روی حرارت کتری قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که شفاف بشه.
مرحله ششم
بعد یک قاشق غذاخوری گلوکز رو ژله سبز اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه بعد از اینکه ژله سبز یکدست شد به اون یک تا چند قطره رنگ ژله ای خوراکی سبز اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله هفتم
سپس با دور تند همزن حدود ۵ الی ۶ دقیقه هم بزنید تا وقتی که حالت فوم بگیره وقتی که ژله حالت رو میگرفت اون رو روی لایه قرمز بریزید و سطح آن را سریع صاف کنید و چند ضربه به کف ظرف بزنید و روی اون کمی پودر نارگیل بریزید به مدت ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال قرار بدید تا کاملا سفت بشه.
مرحله هشتم
در این مرحله روی سطح کار رو کمی پودر نارگیل بریزید و آن را پخش کنید بعد اطراف ژله را با چاقو جدا کنید بعد آن را روی سطح کار بذارید و تمام سطح و اطراف آن را به پودر نارگیل آغشته کنید.
مرحله نهم
بعد به هر سایز و شکل دلخواه آن را برش بزنید و مجدداً رو به پودر نارگیل آغشته کنید در آخر مقداری شکلات اشکی روی مارشمالو ها بزارید بعد داخل ظرف سرو آنها را بچینید نوش جان