طرز تهیه شیرینی میکادو حرفه ایی + نکات مهم شیرینی میکادو
سلام به شما کاربران سایت آشپزم 👩🏻🍳. آموزش امروز آموزش شیرینی میکادو که خیلی راحت بی دردسر درست میشه، درست کردنش هم خیلی لذت بخشه اگه تمامی نکات رو رعایت کنید اصلا لایه ها از هم جدا نمیشه با من همراه باشید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد قنادی 1 و 1/2 پیمانه
⫸ آرد نخودچی 1 پیمانه
⫸ پودر کاکائو 🍫 2 تا 3 قاشق غذاخوری
⫸ کره 🧈 100 گرم
⫸ روغن مایع 2/3 پیمانه
⫸ پودر قند 2/3 پیمانه
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ هل 1/4 قاشق چایخوری
⫸ شکلات تلخ 50 تا 60 گرم
⫸ نون میکادو 🥯 5 ورق
مرحله اول
ابتدا آرد رو تفت میدیم تا بوی خامی آن گرفته بشه سپس آرد نخودچی رو اضافه کرده ده دقیقه تفت میدیم سپس پودر کاکائو 🍫 اضافه کرده و بعد الک میکنیم سپس مواد رو دوباره به تابه برمیگردونیم کره و وانیل اضافه میکنیم.
مرحله دوم
بعد از اینکه کره آب شد روغن رو کم کم اضافه کرده و بهم میزنیم🥣 سپس پودر قند رو اضافه میکنیم و مواد رو کاملا مخلوط میکنیم(تو این مرحله موادمون کمی سفت میشه ولی اصلا نگران نباشید کمی به هم زدن ادامه بدین نرم و روان میشه) سپس پودر هل و شکلات رو اضافه میکنیم.
مرحله سوم
وقتی به غلظت مناسب رسید از حرارت برمیداریم صبرمیکنیم تا کمی از دما بیفته حواستون باشه مواد اصلا نباید سرد بشه چون لایه ها به هم نمیچسبه همین ک کمی از دما بیفته کافیه باید سرعت عملتون توی این مرحله زیاد باشه سریع مواد رو روی نون پخش کنید لابه آخرو که گذاشتین یک جسم سنگین روش بزارید و داخل یخچال قرار بدین.
مرحله چهارم
بعد از حدود یک ساعت از یخچال خارج کرده و با شکلات🍫 آب شده روشو تزیین کنید. نوش جونتون
نکته:
❌ اگر در حین ریختن مواد روی نونِ میکادو، مواد سفت و سرد شد، رو حرارت 🔥 بذارینش تا نرم بشه.
❌ نان میکادو باید تازه و ترد باشه نم گرفته نباشه.
❌ روغن رو به آرد اضافه کنید یکدفعه روغن اضافه نکنید کمکم این کارو کنید تا موادتون سرد نشه چون اگر سرد بشه لایه ها بهم نمیچسبه و جدا میشه.
❌ بعد از پایان کار حتمآ وزنه سنگین و بذارید و بعد بذارید خنک بشه.