طرز تهیه موس کیک شکلاتی بدون فر به روش کافی شاپی

طرز تهیه موس کیک شکلاتی بدون فر به روش کافی شاپیسلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک موس کیک شکلاتی رو آوردیم با این آموزش میتونید این کیک رو به صورت سه لایه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 4 الی 5 ساعت

طرز تهیه موس کیک شکلاتی بدون فر

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

تخم مرغ 1 عدد

شکر 1/4 لیوان

وانیل نوک قاشق چایخوری

روغن 1/4 لیوان

شیر 1/4 لیوان

آرد سفید نصف لیوان

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

پودر کاکائو 15 گرم

مواد لازم برای لایه اول

خامه قنادی فرم گرفته 150 گرم

پودر ژلاتین 1 قاشق مرباخوری

آب سرد 3 قاشق غذاخوری

شکلات تلخ 80 گرم

شیر داغ 5 قاشق غذاخوری‌

مواد لازم برای لایه دوم

خامه قنادی فرم گرفته 150 گرم

پودر ژلاتین 1 قاشق مرباخوری

آب سرد 3 قاشق غذاخوری

شکلات شیری 80 گرم

شیر داغ 5 قاشق غذاخوری‌

مواد لازم برای لایه سوم

خامه قنادی فرم گرفته 150 گرم

پودر ژلاتین 1 قاشق مرباخوری

آب سرد 3 قاشق غذاخوری

شکلات سفید 80 گرم

شیر داغ 5 قاشق غذاخوری‌

مواد لازم برای سس شکلاتی

شکلات تلخ 60 گرم

شیر داغ 3 قاشق غذاخوری‌


مرحله اول

در مرحله اول تخم مرغ ، شکر و وانیل رو با هم داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه سپس شیر و روغن را به ترتیب اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .


مرحله دوم

آرد سفید ، پودر کاکائو و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا وقتی که مواد یکدست بشه ، شعله پخش کن رو به همراه قابلمه روی حرارت قرار بدید و یک ربع به اجازه بدید تا گرم بشه .


مرحله سوم

کف قابلمه کاغذ روغنی بزارید و مواد کیک را داخل آن بریزید و در قابلمه را به همراه دم کنی بزارید و مدت 30 دقیقه به کیک اجازه بدید تا بپزه بعد با سیخ چوبی چک کنید اگه تمیز بیرون اومد کیکتون آماده است حالا کیک رو کنار بذارید تا خنک بشه .


مرحله چهارم

برای درست کردن لایه دوم ژلاتین رو با آب مخلوط کنید وقتی که اسفنجی شد روی حرارت کتری قرار بدید تا روان بشه اون رو کنار بذارید تا از داغی بیفته حالا شکلات تلخ را با شیر داغ مخلوط کنید تا وقتی که شکلات کاملا آب بشه آن را هم کنار بذارید تا از داغی بیفت.


مرحله پنجم

خامه قنادی فرم گرفته رو به 3 قسمت تقسیم کنید و به یکی از قسمت ها پودر ژلاتین و شکلات آب شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه حالا دور کیک یک طلق به صورت خیلی محکم بپیچید بعد لایه اول رو که ترکیب خامه و شکلات پودر ژلاتین هست رو بریزید و تا جایی که میشه صاف کنید و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره .


مرحله ششم

در این فاصله شکلات شیری را با شیر مخلوط کنید تا کاملاً ذوب بشه بعد آن را به همراه ژلاتین به قسمت دوم خامه قنادی اضافه کنید خوب با هم ترکیب کنید این لایه رو هم روی لایه دوم بریزید و روی آن را صاف کنید و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار بدید .


مرحله هفتم

شکلات سفید رو هم با کمی شیر داغ مخلوط کنید و هم بزنید تا وقتی که شکلات آب بشه بعد اون رو به همراه ژلاتین به قسمت سوم خامه قنادی فرم گرفته اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود .


مرحله هشتم

لایه سوم رو هم بریزید‌ و صاف کنید و به مدت 4 الی 5 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا کاملا خودش رو بگیره بعد از اینکه کاملا خودش رو گرفت و با چاقو آزاد کنید و به آرامی طلق را جدا کنید دوباره یک مقدار شکلات تلخ رو با کمی شیر قاطی کنید و روی کیک بریزید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.