طرز تهیه نان اردح ارومیه بدون فر با طعم عالی و پف زیاد

طرز تهیه نان اردح ارومیه بدون فر با طعم عالی و پف زیادسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک نان جدید هست که هم میتونید اون رو به صورت شیرینی میل کنید و هم به همراه پنیر و گردو. آموزش امروز طرز تهیه نان اردح هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه نان اردح

مواد لازم برای 5 الی 7 نفر

⫸ شیر ولرم 1/4 پیمانه

⫸ شکر 1 قاشق غذاخوری

⫸ خمیر مایع 1 پاکت و یا 1 قاشق غذاخوری

⫸ شیر ولرم 2 پیمانه(در صورت تمایل به ماست : ۱پیمانه ماست و ۱/۲پیمانه شیر )

⫸ نمک 1/2 قاشق چایخوری

⫸ شکر 1 قاشق غذاخوری

⫸ کره آب شده 100 گرم

آرد 5 الی 5/5 پیمانه


مرحله اول

ابتدا شیر را با شکر و خمیر مایه مخلوط کنید و در ظرف را بگذارید حدود 10 دقیقه اجازه بدید تا خمیر مایه به عمل بیاد .


مرحله دوم

شیر، نمک ، شکر ، کره ذوب شده و خمیر مایه به عمل آمده را داخل یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید حالا آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد .


مرحله سوم

حدود 10 دقیقه خمیر رو با دست ورز بدید تا یک خمیر نرم و لطیف به دست بیارید بعد اطراف خمیر روغن بزنید و روی آن روز سلفون بکشید و به مدت 1 ساعت در جای نسبتا گرم به آن استراحت بدید تا حجم آن 2 برابر شود .


مرحله چهارم

بعد از این مدت پف خمیر را بگیرید و به آن آرد بزنید و دوباره ورز بدید برای شکل دادن به خمیر نیاز به آبکش یا سبد روی ظرفی که قرار خمیرها را داخل آن بچینید و سبد آرد بپاشید .


مرحله پنجم

بعد به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و داخل دستتون اون رو به صورت استوانه دربیارید و به آن شکل بدید داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی روغن داغ شد نان هارو داخل آن سرخ کنید ؛ نوش جان


نکات مهم :

📌میتوانید به جای کره پاستوریزه از کره محلی استفاده کنید .

📌این مقدار برای حدود 5 الی 7 نفر است ، برای تعداد کمتر میتوانید مقدار مواد رو نصف کنید .

📌میتوانید برای خوش رنگ تر شدن اردح ها داخل خمیر مایه زردچوبه بزنید .

📌به دلیل روغنی بودن این نان میتوانید از آن به عنوان میان وعده و یا یک وعده غذای سبک یاد کرد .

📌این دستور بدون تخم مرغ است که موندگاری بیشتری دارد برای تمایل به استفاده از تخم مرغ میتوانید 2 عدد تخم مرغ اضافه کنید که در این صورت نیاز به آرد بیشتری دارید .

📌این نان در شهرهای مختلف مثل همدان و زنجان هم با کمی تغییرات تهیه میشود .

📌مقدار شیرین بودن این نان سلیقه ای است در صورت تمایل میتوانید شکر بیشتری اضافه کنید .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.