طرز تهیه نان بربری خانگی در فر خوش طعم و درجه یک

طرز تهیه نان بربری خانگی در فر خوش طعم و درجه یک

سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک نان پر طرفدار ایرانی به اسم نان بربری هست. مطمعنا همه شما این نان اصیل ایرانی و امتحان کردید اگر دوست دارید که بدونید این نان چجوری درست میشه با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه نان بربری خانگی

مواد لازم برای 4 نفر

آرد شیرینی پزی یا فانتزی 2 لیوان

خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری

بهبود دهنده نوک قاشق چایخوری

آب ولرم 3/4 لیوان

شکر ۱قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

کره 1 قاشق غذاخوری

آرد 1 قاشق غذاخوری

شیر 7 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن این نان سنتی ایرانی اول از همه گرم آرد شیرینی پزی یا فانتزی را الک کنید حالا بقیه مواد خشک که شامل خمیر مایه یک قاشق چای خوری شکر نصف قاشق چای خوری نمک رو به آرد اضافه کنید و با لیسک خوب و آن را هم بزنید تا وقتی که مواد خوب با هم قاطی بشن.


مرحله دوم

در این مرحله ۱۶۰ گرم آب ولرم رو کم کم به آرد اضافه کنید تا جایی که خمیر منسجم بشه وقتی که خمیر منسجم شد یک قاشق غذاخوری کره که به دمای محیط رسیده را به خمیر اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.


مرحله سوم

برای اینکه کره خوب به خورد خمیر بره به اون یک قاشق غذاخوری آرد هم اضافه کنیم و این مواد رو حدود ۱۰ دقیقه با دست ورز بدید و خمیر و چرب کنید و داخل ظرف چرب شده قرار بده و روی آن رو سلفون بکشید و به مدت ۱۵ دقیقه به آن استراحت بدید.


مرحله چهارم

بعد از ۱۵ دقیقه سطح کار رو چرب کنید و خمیر رو به سطح کار منتقل کنید و از خمیر چونه بگیرید و آن را مرتب کنید بعد از اینکه از خمیر چونه گرفتگی مجدداً سطح کار و خمیر را چرب کنید و روی اون سلفون بکشید و به مدت ۱۰ دقیقه به آن استراحت بدید.


مرحله پنجم

بعد از ده دقیقه خمیر را داخل سینی فر که روی اون کاغذ روغنی انداختید پهن کنید و روی اون رو بکشید و به مدت ۴۵ دقیقه به آن استراحت بدید.


مرحله ششم

حالا ۱ قاشق غذاخوری آرد و ۷ قاشق غذاخوری شیر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا کمی غلیظ بشه حالا مواد رومال رو روی خمیر بمالید و حالا با دسته قاشق به خمیر شکل بدید.


مرحله هفتم

حالا برای تزئین کمی کنجد بریزید و سینی فر رو به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه قرار بدید.بعد از این مدت نان رو از داخل فر بیرون بیارید و اجازه بدید خنک بشه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.