طرز تهیه نان اک مک ترکیه ای با آموزش مرحله به مرحله
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک نان ترکیه ای ساده به اسم نان اک مک هست.این نان خوشمزه ترکی که طرفدار های زیادی داره رو میتونید خیلی راحت درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه نان اک مک ترکیه ای
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد فانتزی 4 پیمانه
⫸ آب ولرم 1 و 1/2 پیمانه
⫸ خمیر مایه نصف قاشق غذاخوری
⫸ شکر 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک ۱ قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه نان سنتی سیمیت ترکیه با بافت نرم
مرحله اول
برای درست کردن این نان خوشمزه ترکی ابتدا خمیر مایه و داخل ظرف بریزید و به عنوان یک دوم پیمانه آب ولرم اضافه کنید و سپس به آن یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و اجازه بدید تا خمیر مایه به عمل بیاد.
مرحله دوم
بعد از ده دقیقه ۴ پیمانه آرد رو به مواد اضافه کنید و با دست ورز بدید تا جایی که خمیر منسجم بشه حالا خمیر را داخل ظرف از قبل چرب شده بزارید روی آن را بکشید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند.
مرحله سوم
بعد از نیم ساعت پف خمیر رو بگیرید از آن چونه های ۱۵۰ گرمی بگیرید و چونه هارو داخل ظرف بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه به آنها استراحت بدید.
مرحله چهارم
بعد از ۱۵ دقیقه سطح کار و آرد پاشی کنید و هر چونه رو روی سطح کار باز کنید و ورزنه بزنید تا به شکل مستطیل در بیاد حالا از قسمت طول خمیر را رول کنید و روی خمیر و صاف کنید.
مرحله پنجم
حالا خمیر رو داخل سینی فر قرار بدید و روی اون سلفون بکشید و به مدت ۱ ساعت و زمان استراحت بدید بعد از یک ساعت روی نون با کاتر خط بندازید و کمی روی نان آرد الک کنید.
مرحله ششم
حالا برای پخت فر رو با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید بعد از این مدت سینی را از داخل فر بیرون بیارید و اجازه بدید تا نونها خنک بشه نوش جان