طرز تهیه نان گاتا ارمنی مغزدار خوشمزه با بافت عالی

طرز تهیه نان گاتا ارمنی مغزدار خوشمزه با بافت عالیهمراهان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک نان ارمنی خیلی خوشمزه رو آوردیم که مطمعنا شما اون رو دیدید و یا امتحان کردید ، آموزش امروز طرز تهیه نان گاتا ارمنی هست .
نان گاتا یک نان سنتی ارمنی است که بیشتر در اعیاد آن را میپزند این نان خوشمزه را با نام‌ شیرینی گاتا ارمنی نیز معرفی میکنند ، این نان یا شیرینی را به عنوان میان وعده یا صبحانه یا شیر یا قهوه سرو میکنند .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 20 الی 30 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه نان گاتا ارمنی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

⫸ آب گرم 1/2 پیمانه

⫸ مایه خمیر 1/2 قاشق غذاخوری

⫸ شکر 1 قاشق غذاخوری

⫸ آرد قنادی 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای خمیر نان

⫸ تخم مرغ 1 عدد

⫸ ماست 1/2 پیمانه

⫸ شکر 1/4 پیمانه

⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

⫸ مایه خمیر به عمل اومده

⫸ روغن مایع 4 قاشق غذاخوری

⫸ نمک 1 قاشق چایخوری

⫸ کره 4 قاشق غذاخوری

⫸ آرد قنادی یا آرد فانتزی حدودا 500 گرم

مواد لازم برای مواد میانی گاتا

⫸ شکر قهوه ای 1/4 پیمانه

⫸ شکر سفید 1/4 پیمانه

⫸ آرد نصف پیمانه

⫸ دارچین 1 قاشق چایخوری

⫸ پودر هل نصف قاشق چایخوری

⫸ کره 1/5 قاشق چایخوری

⫸ گردو خرد شده نصف پیمانه


مرحله اول

ابتدا آب گرم را داخل یک کاسه بریزید و بعد به آن خمیر مایه ، شکر و آرد قنادی را اضافه کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید و بعد یک بشقاب روی کاسه قرار بدید به مدت 10 دقیقه به آن اجازه بدید تا خمیر مایه به عمل بیاد .


مرحله دوم

برای مرحله بعد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید بعد به آن ماست ، شکر ، بکینگ پودر ، خمیر مایه به عمل آمده ، روغن و نمک را اضافه کنید همه مواد رو با هم مخلوط کنید آرد الک شده را طی چند مرحله به مواد اضافه کنید و با دست هم بزنید تا وقتی که خمیر جمع بشه و دیگه به دست نچسبد .


مرحله سوم

خمیر رو روی سطح کار بذارید و حدود 10 دقیقه ورز بدید بعد روی سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید بعد کره را وسط خمیر پخش کنید بعد خمیر رو ببندید و سپس با وردنه به صورت ضربه زدن خمیر رو باز کنید باز کردن خمیر و وردنه زدن آن رو تا 3 مرحله تکرار کن و هر بار جهت خمیر رو عوض کنید برای بار آخر اون رو به صورت 5 تایی تا بزنید و کنار بزارید و به مدت 30 تا 45 دقیقه به آن استراحت بدید .


مرحله چهارم

برای درست کردن مواد میانی شکر قهوه ای ، شکر سفید ، آرد تفت داده شده ، دارچین ، پودر هل ، گردو خرد شده و کره نرم شده را با هم داخل یک ظرف بریزید و مخلوط کنید و کنار بزارید .


مرحله پنجم

خمیر را با وردنه به صورت ضربه زدن و کشیدن به قطر 1 سانت باز کنید بعد خمیر رو به 10 قسمت تقسیم کنید از مواد میانی روی خمیر بریزید و آن را بپیچید در آخر نان ها را داخل سینی فر که از قبل روی آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید با مخلوط زرده تخم مرغ ، شیر و زعفران آنها را رومال کنید و با چنگال روی هر نان را سوراخ کنیم تا وقتی که داخل فر هست پف نکنه حالا سینی و داخل فر با دمای 175 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.