طرز تهیه نان گردویی گیلانی با طعم و بافت عالی به روش سنتی

طرز تهیه نان گردویی گیلانی با طعم و بافت عالی به روش سنتیآشپزان عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک نان شمالی خیلی خوشمزه و ساده رو آوردیم که در زمان خیلی کم درست میشه ، آموزش امروز طرز تهیه نان گردویی گیلانی هست ؛ این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 18 الی 20 دقیقه
زمان تهیه: 90 دقیقه

طرز تهیه نان گردویی گیلانی

مواد لازم برای خمیر مایه

⫸ شیر 1 لیوان

⫸ شکر 1 قاشق چایخوری

⫸ خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

⫸ آرد 400 گرم

⫸ شکر 100 گرم

⫸ تخم مرغ 1 عدد

⫸ کره 25 گرم

⫸ روغن مایع 25 گرم


مرحله اول

ابتدا شیر را داخل یک ظرف بریزید بعد به آن شکر و خمیر مایه رو اضافه کنید و باهم مخلوط کنید و بعد یک بشقاب روی ظرف قرار بدید و به مدت 10 دقیقه اجازه بدید تا استراحت کنه و خمیر مایه به عمل بیاد .


مرحله دوم

بعد از به عمل اومدن خمیر آن را داخل یک ظرف بزرگتر بریزید بعد به آن کره ، روغن و شکر رو اضافه کنید و مخلوط کنید سپس آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که خمیر کمی جمع بشه بعد از اینکه خمیر جمع شد تخم مرغ رو اضافه کنید و خمیر رو انقدر ورز بدید تا بافت نرم و منسجمی داشته باشد .


مرحله سوم

خمیر را با کره یا روغن چرب کنید بعد 2 عدد کیسه فریزر روی آن قرار بدید و بعد یک پارچه روی خمیر بکشید و به مدت 2 ساعت در یک جای گرم قرار بدید تا استراحت کرده و خمیر پف کند .


مرحله چهارم

برای درست کردن مواد میانی گردو هارو داخل میکسر بریزید و اونهارو آسیاب کنید گردو های آسیاب شده را با پودر هل ، پودر دارچین و کمی شکر مخلوط کنید و کنار بزارید .


مرحله پنجم

از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و بعد آن را باز کنید سپس از مواد میانی وسط آن قرار بدید و خمیر را ببندید و بعد داخل دستتون را گرد کنید .


مرحله ششم

کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و کاغذ روغنی را با کمی روغن چرب کنید سپس نان ها رو داخل آن بچینید با زرده تخم مرغ و زعفران آنها را رومال کنید میتوانید به دلخواه کنجد و سیاهدانه روی آنها بریزید حالا آن را داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 18 الی 20 دقیقه قرار بدید تا وقتی که روی آن ها طلایی بشه ؛ نوش جان


نکات مهم :

📌 دقت کنید انقدر آرد اضافه نکنید تا به دست نچسبد اگر خمیر کمی چسبناک بود با همون ورز دادن و با کمی روغن از بین میره اصلا آرد زیاد اضافه نکنید .

📌 در صورت پخت بدون فر کافی است داخل ماهیتابه روی حرارت متوسط به مدت 1 ساعت بپزد .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.