طرز تهیه نان قندی با ماست بدون خمیرمایه در فر
سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه نان قندی رو آوردیم ؛ یک نان خیلی خوشمزه و شیرین که با کمی دقت میتونید اون رو درست کنید و میل کنید .
نان قندی در شهرهای مختلف و به روش های مختلف و بسیار راحت تهیه میشه این نان احتیاجی به خمیرمایه نداره و بیشتر در ماه مبارک رمضان در وعده افطار سرو میشه اما شما میتونید برای کودکان دلبندتون درست کنید تا از خوردن این نان جذاب لذت ببرند .
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه نان قندی
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ ماست نصف لیوان
⫸ روغن مایع نصف لیوان
⫸ شکر نصف لیوان
⫸ وانیل نصف قاشق چایخوری
⫸ پودر هل 1 قاشق چایخوری
⫸ آرد 2/5 لیوان
⫸ بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
⫸ زعفران 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رومال
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ زعفران 1 قاشق غذاخوری
⫸ شیر 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیرینی قرابیه مابل ترکیه ای بسیار خوشمزه
مرحله اول
ابتدا نصف لیوان شکر ، نصف لیوان ماست و نصف لیوان روغن مایع را داخل یک ظرف بریزید و به آن یک قاشق چایخوری پودر هل و نصف قاشق چایخوری وانیل رو اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا وقتی که مواد یکدست بشه.
مرحله دوم
وقتی که مواد یکدست شد دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید ، دو و نیم لیوان آرد رو داخل یک ظرف بریزید بعد یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر به اون اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس این مخلوط را الک کنید.
مرحله سوم
دو پیمانه از این مخلوط را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه بعد در صورت نیاز مابقی آرد را کم کم اضافه کنید در آخر با نوک انگشت خمیر و جمع کنید بعد روی اون رو دستمال بکشید و نیم ساعت استراحت بدید.
مرحله چهارم
بعد از نیم ساعت استراحت خمیر کف سینی فر رو کاغذ روغنی بزارید و خمیر را به قطر نیم تا یک سانت پهن کنید و با سیخ چوبی یا چنگال روی اون سوراخ ایجاد کنید.
مرحله پنجم
رومال کردن نان قندی یک عدد تخم مرغ رو با یک قاشق غذاخوری زعفران و یک قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و با براش روی نون قندی رومال کنید بعد اون رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان