طرز تهیه نان قندی با ماست بدون خمیرمایه در فر

طرز تهیه نان قندی با ماست بدون خمیرمایه در فرسلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه نان قندی رو آوردیم ؛ یک نان خیلی خوشمزه و شیرین که با کمی دقت میتونید اون رو درست کنید و میل کنید .
نان قندی در شهرهای مختلف و به روش های مختلف و بسیار راحت تهیه میشه این نان احتیاجی به خمیرمایه نداره و بیشتر در ماه مبارک رمضان در وعده افطار سرو میشه اما شما میتونید برای کودکان دلبندتون درست کنید تا از خوردن این نان جذاب لذت ببرند .
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 25 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه نان قندی

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

ماست نصف لیوان

روغن مایع نصف لیوان

شکر نصف لیوان

وانیل نصف قاشق چایخوری

پودر هل 1 قاشق چایخوری

آرد 2/5 لیوان

بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

زعفران 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای رومال

تخم مرغ 1 عدد

زعفران 1 قاشق غذاخوری

شیر 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

ابتدا نصف لیوان شکر ، نصف لیوان ماست و نصف لیوان روغن مایع را داخل یک ظرف بریزید و به آن یک قاشق چایخوری پودر هل و نصف قاشق چایخوری وانیل رو اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا وقتی که مواد یکدست بشه.


مرحله دوم

وقتی که مواد یکدست شد دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید ، دو و نیم لیوان آرد رو داخل یک ظرف بریزید بعد یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر به اون اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس این مخلوط را الک کنید.


مرحله سوم

دو پیمانه از این مخلوط را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه بعد در صورت نیاز مابقی آرد را کم کم اضافه کنید در آخر با نوک انگشت خمیر و جمع کنید بعد روی اون رو دستمال بکشید و نیم ساعت استراحت بدید.


مرحله چهارم

بعد از نیم ساعت استراحت خمیر کف سینی فر رو کاغذ روغنی بزارید و خمیر را به قطر نیم تا یک سانت پهن کنید و با سیخ چوبی یا چنگال روی اون سوراخ ایجاد کنید.


مرحله پنجم

رومال کردن نان قندی یک عدد تخم مرغ رو با یک قاشق غذاخوری زعفران و یک قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و با براش روی نون قندی رومال کنید بعد اون رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.