طرز تهیه نان جو رژیمی خشک با سبوس مفید و درجه یک
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه نان جو رژیمی هست که به درد کسایی میخوره که رژیم هستن و یا به سلامتی خودشون اهمیت میدن.با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه نان جو رژیمی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد فانتزی 2 لیوان
⫸ آرد جو 2 لیوان
⫸ آب ولرم 1 لیوان
⫸ شوید خشک 1 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 1 قاشق غذاخوری
⫸ خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 1 قاشق چایخوری
⫸ سبوس گندم 2 قاشق غذاخوری
⫸ روغن 2 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کوکی کدو حلوایی رژیمی ساده و خوش طعم
مرحله اول
برای درست کردن این نان خوشمزه ابتدا یک قاشق غذاخوری خمیر مایه رو با یک قاشق غذاخوری شوید خشک و یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق چای خوری نمک مخلوط کنید.
مرحله ذوم
وقتی که مواد خوب با هم مخلوط شدند آرد جو و سبوس گندم رو با هم مخلوط کنید و روی بقیه مواد الک کنید.
مرحله سوم
حالا یک لیوان آب ولرم رو کم کم به مواد اضافه کنید و آروم هم بزنید تا جایی که مواد منسجم بشه وقتی که مواد منسجم شد دو قاشق غذاخوری روغن مایع را روی خمیر بریزید بعد با دست ها دو دقیقه ورز بدید.
مرحله چهارم
حالا خمیر را به سطح کار که اون رو با کمی روغن چرب کردید منتقل کنید بعد خمیر و با کاردک به دو قسمت تقسیم کنید حالا از هر قسمت چونه بگیرید و روی خمیر ها رو کیسه فریزر بذارید و اجازه بدین تا نیم ساعت استراحت کند.
مرحله پنجم
بعد از نیم ساعت که حجم خمیر دوبرابر شد خمیر را روی سینی فر که اون رو آرد پاشی کردید بزارید و با دست اون رو پهن کنید بعد با هر شکلی که دوست دارید آن را تزیین کنید حالا دوباره روی خمیرها رو کیسه فریزر قرار بدید و اجازه بدهید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند.
مرحله ششم
در این مرحله فر و با دمای ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت روشن کنید تا گرم بشه حالا داخل فر یک کاسه آب قرار بدید و سینی فر رو هم داخل فر قرار بدید.
مرحله هفتم
حالا به مدت ۱۵ دقیقه اجازه بدید تا کاملا بپزه و طلایی بشه بعد از این مادر نون رو از داخل فر بیرون بیارید و اجازه بدید خنک شه و با هر چیزی که دوست دارید سرو کنید نوش جان