طرز تهیه نان کره ای خانگی با طعم بی نظیر و بافت لطیف
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز طرز تهیه نان جذاب رو آوردیم که با طعم بی نظیر و در کمترین زمان میتونید اون رو درست کنید و با هرچیزی که دوست دارید میل کنید ، آموزش امروز نان کره ای است .
نان کره ای یکی از انواع نان های معروف و بین المللی است که طرفداران بیشماری داشته و برای وعده عصرانه و صبحانه تهیه میشود .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه نان کره ای
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ آرد 3 لیوان و 1/3 لیوان
⫸ پودر خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 5 قاشق غذاخوری
⫸ شیر ولرم نصف لیوان
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ نمک نوک قاشق چایخوری
⫸ کره نرم شده 80 گرم
مرحله اول
ابتدا شیر ، خمیر مایه و 1 قاشق شکر رو داخل یک ظرف بریزید و به آن به مدت 10 دقیقه زمان بدید تا به عمل بیاد سپس 3 عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید و با چنگال خوب اون رو هم بزنید تا از لختگی در بیاد .
مرحله دوم
باقی شکر رو اضافه کنید و مجددا هم بزنید وقتی شکر کامل داخل تخم مرغ حل شد نمک رو به همراه خمیر مایه به عمل اومده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید وقتی مواد یکدست شد آرد رو کم کم و به صورت مرحله به مرحله اضافه کنید و هم بزنید .
مرحله سوم
وقتی که مواد یکدست شد اون رو کمی ورز بدید و بعد روی سطح کار قرار بدید بعد کره ای که به دمای محیط رسیده و نرم شده رو کم کم اضافه کنید و مواد خمیر رو ورز بدید بعد 2 قاشق آرد رو کم کم به خمیر اضافه کنید و ورز بدید تا چسبندگی خمیر از بین بره .
مرحله چهارم
وقتی که خمیر نرم ، لطیف و سطح آن صیقلی بشه بعد از خمیر چونه بگیرید حالا یک ظرف رو چرب کنید و خمیر رو داخل اون قرار بدید و در ظرف رو بزارید و به آن 1 ساعت استراحت بدید بعد از این مدت پف اضافه خمیر رو با کمی ورز دادن بگیرید و خمیر و روی سطح کار بزارید و به قسمت های مساوی اون رو تقسیم کنید و هر قسمت رو چونه بگیرید .
مرحله پنجم
داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید و روی اون رو چرب کنید بعد چونه هارو با فاصله مساوی داخل اون بچینید و بعد به آنها 15 دقیقه استراحت بدید سپس با کمی زعفران و شیر رومال کنید و بعد نون هارو داخل فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه با دمای 180 درجه قرار بدید ؛ نوش جان