طرز تهیه نان کشمشی نرم و خوشمزه برای صبحانه
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه نان کشمشی هست.این نان خوشمزه از اون نان های پرطرفدار هست که با یک بار خوردن اون طرفدارش میشید.با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه نان کشمشی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری سر خالی
⫸ شیر یا آب ولرم 13 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 1/5 قاشق غذاخوری
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ آرد 1/5 پیمانه
⫸ نمک نصف قاشق چایخوری
⫸ کره 2 قاشق چایخوری
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک کشمشی گردویی با ماست
مرحله اول
برای درست کردن این نان کشمشی ابتدا یک قاشق سرخالی خمیر مایه فوری رو به همراه یک پنجم قاشق چای خوری شکر و یک پنجم پیمانه آرد و نصف قاشق چای خوری نمک رو داخل ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
حالا یک عدد تخم مرغ را بشکنید و سفیده آن را جدا کنید و به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید سپس ۱۳ قاشق غذاخوری شیر رو کم کم به مواد اضافه کنید تا وقتی که خمیر جمع و منسجم بشه.
مرحله سوم
در آخر دو قاشق چای خوری کره که به دمای محیط رسیده را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید و بعد ده دقیقه آن را ورز بدید سپس خمیر رو داخل ظرف از قبل چرب شده بزارید و روی خمیر رو سلفون بکشید و به مدت یک ساعت به آن استراحت بدید.
مرحله چهارم
بعد از یک ساعت سطح کار و آرد پاشی کنید و خمیر رو روی سطح کار ورز بدید تا پف آن گرفته بشه بعد اون رو با وردنه به صورت مستطیلی باز کنید حالا مقداری کشمش و دارچین روی خمیر بریزید و همه جای سطح خمیر پهن کنید.
مرحله پنجم
حالا خمیر رو به آرومی رول کنید و بعد به قسمت های مساوی و آن را تقسیم کنید حالا مجدد روی خمیر را بکشید و به مدت یک ساعت به آن استراحت بدید.
مرحله ششم
در این مرحله زرده تخم مرغ را با کمی وانیل مخلوط کنید بعد از یک ساعت روی خمیر بمالید حالا خمیر ها را داخل سینی فر بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید.
مرحله هفتم
بعد از این مدت سینی فر بیرون بیارید و اجازه بدید تا نونها خنک بشه بعد از اینکه نان ها خنک شد آن را داخل ظرف سرو بچینید. نوش جان