طرز تهیه نان مانکی برد یا نان میمون با بافتی لطیف

طرز تهیه نان مانکی برد یا نان میمون با بافتی لطیف

سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک نان متفاوت رو آوردیم به اسم نان مانکی برد یا نان میمون . یک نان خیلی خوشمزه که مطمعنا با یکبار امتحان کردن آن طرفدارش میشید.باما همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه نان مانکی برد یا نان میمون

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ آرد 4 پیمانه

⫸ شکر 1 پیمانه

⫸ مخمر 1 قاشق غذاخوری

⫸ تخم مرغ 3 عدد

⫸ کره 2 بسته

⫸ دارچین قاشق چایخوری


مرحله اول

برای درست کردن خمیر ۴ پیمانه آرد قنادی نصف پیمانه شکر و یک قاشق غذاخوری مخمر و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بذارید.


مرحله دوم

حالا ۳ عدد تخم مرغ متوسط رو داخل ظرفی بشکنید و به عمر یک پیمان شیر ولرم ۷۰ گرم کره ذوب شده اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید کاملاً یکدست بشه.


مرحله سوم

حالا مواد تخم مرغی را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا وقتی که مواد یکدست بشه. وقتی که مواد یکدست شد یک چهارم پیمانه آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که دستتون به خمیر نچسبه.حالا خمیر را داخل ظرف از قبل چرب شده بزارید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت به آن زمان استراحت بدید.


مرحله چهارم

در این فاصله ۵۰ گرم کره را آب کنید و به سه چهارم پیمان شکر یک قاشق غذا خوری دارچین اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.


مرحله پنجم

حالا مقداری از کره آب شده داخل قالب بریزید و با لیسک همه جای قالب رو چرب کنید و بعد مقداری از مخلوط شکر و دارچین داخل قالب بریزید و همه جای آن را کامل بپوشانید.


مرحله ششم

در این مرحله نصفی از مخلوط شکر و دارچین را روی سطح کار بریزید و بعد خمیر که به عمل اومده رو با کمی کره چرب کنید از روی سطح کار بزارید و به شکل مستطیل با دست خمیر را باز کنید.


مرحله هفتم

مجدداً مقداری از کره روی خمیر بریزید و با برس آن را پخش کنید.حالا مخلوط شکر و دارچین را روی خمیر بریزید بعد خمیر را به ۶۴ قسمت مساوی تقسیم کنید.


مرحله هشتم

هر بار یک قسمت از خمیر و بردارید و داخل دست و گرد کنید و در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و داخل قالب بگذارید و تا پایان کار با همه خمیر این کار را تکرار کنید تا وقتی که قالب پر بشه روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت به آن استراحت بدید.


مرحله نهم

درست کردن سس کاراملی داخل قابلمه مورد نظرتون نصف پیمانه کره بریزید و داخل آن دو سوم پیمانه شکر اضافه کنید و به آرامی آن را مخلوط کنید تا وقتی که شکر آب بشه.


مرحله دهم

بعد از استراحت دوم خمیر سس کاراملی روی اون بریزید. بعد قالب رو داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه قرار بدید تا نون کاملا بپزه. وقتی که نون پخت سریع را از داخل فر بیرون بیارید تا کیک خشک نشه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.