طرز تهیه نان پنجیک کرم دار اسکاتلندی خانگی برای عصرانه

طرز تهیه نان پنجیک کرم دار اسکاتلندی خانگی برای عصرانهکاربران و آشپزان سایت آشپزم امروز طرز تهیه نان خوشمزه رو آوردیم به نام نان پنجیک کرم دار .
نان پنجیک کرم دار شباهت زیادی به شیرینی لطفه ایرانی داره ، این نان در کشور آلمان و لهستان شهرت داشته ولی اصالتی اسکاتلندی دارد داخل این نان را میتوان با انواع خامه و کرمفیل پر و به عنوان شیرینی سرو کرد ؛ این نان که که به پیراشکی هم شباهت دارد به جای سرخ شدن در روغن داخل فر پخته میشود و سالم تر است .
پس با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 الی 45 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه نان پنجیک کرم دار اسکاتلندی

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

⫸ آب ولرم 1 استکان چایخوری

⫸ تخم مرغ 2 عدد

⫸ شیر ولرم 1 استکان چای خوری

⫸ خمیر مایه 10 گرم

⫸ شکر 1 استکان چایخوری

روغن مایع 1 استکان چای خوری

 آرد نان 4 تا 4/5 لیوان

 نمک نصف قاشق چایخوری

مواد لازم برای کرم

 شیر 3 لیوان

 آرد 3 قاشق غذاخوری سر پر

 نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری سر پر

 شکر نصف لیوان

 وانیل نوک قاشق چایخوری

 کرم شانتی یا پودر خامه 1 پاکت


مرحله اول

برای شروع آب ولرم ، 2 عدد تخم مرغ ، شیر ولرم ، خمیر مایه آب ، شکر ، آرد نان و نمک رو داخل یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید تا وقتی که یک خمیر منسجم به دست بیاد سپس روغن را حین ورز دادن به خمیر اضافه کنید و ورز بدید تا وقتی که به خورد خمیر برود .


مرحله دوم

حدود 15 دقیقه دیگر با دست ورز بدید تا وقتی که خمیر لطیف بشه و به دست نچسبه بعد از این مدت روی خمیر را بپوشانید و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت به آن استراحت بدید تا وقتی که حجم خمیر 2 برابر شود .


مرحله سوم

بعد از این مدت پف خمیر رو بگیرید و به 10 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت چونه در بیارید و روی آنها را بپوشانید و اجازه بدید تا به مدت 30 تا 45 دقیقه استراحت کنه بعد از اینکه چونه ها حجم گرفت آنها را داخل سینی فر که از قبل داخل آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و بعد اون ها رو داخل فر با دمای 190 درجه قرار بدید تا زمانی که رنگ روی نان ها طلایی شود .


مرحله چهارم

برای درست کردن کرم 3 لیوان شیر را به همراه 3 قاشق غذاخوری آرد داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید بعد به آن 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ، شکر و وانیل رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا وقتی که به غلظت فرنی برسه سپس روی اون رو سلفون بکشید و اجازه بدید تا کاملا خنک شود .


مرحله پنجم

بعد از خنک شدن به آن پودر خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه وقتی که نان ها سرد شد و آنها را از وسط برش بزنید و وسط آنها را از کرم بریزید. و روی آن رو با هر چیزی که دوست دارید تزئین کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.