طرز تهیه نان رمضان تبریز به روش بازاری مخصوص ماه رمضان
مخاطبین سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک نان خوشمزه تبریزی رو آوردیم که مخصوص ماه رمضان هست و به راحتی درست میشه ، آموزش امروز نان رمضان تبریزی است .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه نان رمضان تبریز
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ آرد 420 گرم
⫸ شکر 80 گرم
⫸ نمک 1/4 قاشق چایخوری
⫸ مخمر 10 گرم
⫸ شیر ولرم 1 لیوان
⫸ تخم مرغ 2 عدد
⫸ ماست غلیظ 50 گرم
⫸ کره نرم 30 گرم
⫸ روغن مایع 30 گرم
⫸ عسل 1 پیمانه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه نان روغنی سنتی خوشمزه به روش بازاری
مرحله اول
ابتدا آرد ، شکر ، نمک و مخمر رو داخل یک کاسه گود بریزید و با هم مخلوط کنید بعد به آن سفیده تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید حالا ماست رو اضافه کنید و مخلوط کنید بعد شیر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر منسجم به دست بیاد .
مرحله دوم
سطح کار رو با روغنی که دارید چرب کنید و بعد خمیر را روی آن قرار بدید و ورز بدید اگر فکر کردید رطوبت خمیر بالاست به آن کمی آرد اضافه کنید و با دست ورز بدید بعد خمیر را داخل یک ظرف قرار بدید و روی آن را بپوشانید و به خمیر استراحت بدید تا حجم خمیر زیاد شود .
مرحله سوم
پف خمیر را بگیرید بعد کمی از خمیر را جدا کنید و بعد خمیر را صورت یک چونه بزرگ در بیاورید آن را داخل سینی فری که از قبل داخل آن کاغذ روغنی انداخته اید قرار بدید ، بعد خمیر را به قطر 1 بند انگشت پهن کنید .
مرحله چهارم
با خمیری که کنار گذاشتید نوارهای باریکی درست کنید و بعد روی خمیر داخل سینی فر قرار بدید بعد از اینکه تزیین خمیر تمام شد آن را بپوشانید و به مدت 1 ساعت به آن استراحت بدید .
مرحله پنجم
زرده تخم مرغ را با مقداری شیر و روغن مخلوط کنید و بعد خمیر رو رومال کنید سپس آن را با هر مغزی که دوست دارید تزیین کنید و داخل فری که از قبل با دمای 190 درجه گرم شده قرار بدید تا زمانی که روی نان طلایی بشه بعد از اینکه روی نان طلایی شود روی اون رو با عسل تزیین کنید ؛ نوش جان