طرز تهیه نان روغنی سنتی خوشمزه به روش بازاری
سلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک نان خیلی معروف ایرانی رو آوردیم که مطمعنا خیلی هاتون اسم اون رو شنیدید . آموزش امروز طرز تهیه نان روغنی سنتی هست ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه نان روغنی
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ شیر ولرم 1 لیوان
⫸ آب ولرم 1 لیوان
⫸ روغن مایع نصف لیوان
⫸ سفیده تخم مرغ 2 عدد
⫸ شکر 2 قاشق غذا خوری
⫸ نمک 1 قاشق مربا خوری
⫸ خمیر مایه فوری 1 قاشق غذا خوری
⫸ کره هم دمای محیط 1 قاشق غذا خوری
⫸ آرد 5 لیوان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه نان باگت خانگی با آرد فانتزی در فر
مرحله اول
ابتدا یک لیوان شیر ولرم را داخل ظرف بریزید بعد به آن یک قاشق غذاخوری خمیر مایه را اضافه کنید و هم بزنید سپس به آن روغن مایع ،شکر ، نمک و کره به دمای محیط رسیده و دو عدد سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم
آرد رو کم کم اضافه کنید و با دست ورز بدید تا وقتی که خمیر لطیف و منسجم بشه بعد روی خمیر را با سلفون بپوشانید و به آن یک ساعت استراحت بدید بعد از استراحت خمیر پف آن را بگیرید و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه ورز بدید.
مرحله سوم
خمیر را به ۱۵ قسمت تقسیم کنید بعد چونه های خمیر را با وردنه به بزرگی ظرف مورد نظرتون باز کنید و خمیر های باز شده روی هم قرار بدید ببین آنها رو با کره آب شده چرب کنید بعد روی آن رو و سلفون بکشید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدید.
مرحله چهارم
روی میز رو آرد پاشی کنید و با دست و خمیر رو روی اون قرار بدید و با دست اون رو به ضخامت نسبتا نازک پهن کنید و بعد به صورت نواری اون رو برش بزنید و رول کنید.
مرحله پنجم
روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر ها را روی آن بچینید و با دست روی خمیرها رو فشار بدید و بعد روی آن را با زرده تخم مرغ و کمی زعفران رومال کنید و روی اونها کمی کنجد یا سیاه دانه بریزید و بعد داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه قرار بدید ؛ نوش جان