طرز تهیه نان رولی کشمشی خانگی با کرمفیل وانیلی
کاربران سایت آشپزم امروز طرز تهیه نان آسون رو آوردیم که خیلی سریع میتونید اون رو درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید آموزش امروز طرز تهیه نان رولی کشمشی هست ؛ با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه نان رولی کشمشی
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ آرد حدود 600 گرم
⫸ شیر 320 گرم
⫸ شکر 70 گرم
⫸ خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 1 پینچ
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ کره 80 گرم
⫸ کشمش 1 پیمانه
مواد لازم برای کرم پیراشکی
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ شکر 60 گرم
⫸ شیر 200 گرم
⫸ نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
⫸ کره 50 گرم
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
مرحله اول
برای شروع 320 گرم شیر ولرم رو به همراه شکر و خمیر مایه داخل یک ظرف بریزید سپس 1 عدد تخم مرغ رو روی مواد بشکنید سپس آرد و نمک رو اضافه کنید و همه مواد رو باهم مخلوط کنید .
مرحله دوم
وقتی که مواد منسجم شد کره را اضافه کنید و با دست خمیر رو خوب ورز بدید تا بافت یکدستی به دست بیارید بعد خمیر رو به صورت یک چونه بزرگ دربیارید و داخل ظرف قرار بدید بعد روی خمیر رو یک پارچه تمیز بکشید و به مدت 1 ساعت به آن استراحت بدید .
مرحله سوم
برای درست کردن کرمفیل وانیلی یا کرم پیراشکی 1 عدد تخم مرغ رو داخل یک ظرف بشکنید بعد به آن 60 گرم شکر ، 200 گرم شیر و 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و بعد روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا مواد به غلظت فرنی برسد .
مرحله چهارم
به مخلوط به دست آمده 50 گرم کره و نوک قاشق چایخوری وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید وقتی کره ذوب شد مواد رو از روی حرارت بردارید و روی اون یک کیسه فریزر بکشید تا وقتی که خنک شود .
مرحله پنجم
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد و حجم خمیر 2 برابر شد خمیر را روی سطح کار که از قبل آرد پاشی کردید بزارید و اون رو با وردنه به قطر 5 میل باز کنید بعد از کرم پیراشکی روی اون بریزید و با پشت قاشق کاملا اون رو پخش کنید سپس کشمش رو هم بریزید و خمیر رو رول کنید بعد با یک نخ دندان اون رو برش بزنید تا برش های منظمی داشته باشید .
مرحله ششم
خمیرها رو داخل سینی فر که روی آن کاغد روغنی گذاشتید بزارید سپس با دست خمیر رو پخت کنید تا خیلی پف نکنه بعد اون رو با هرچیزی که دوست دارید رومال کنید و داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 25 دقیقه قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان