طرز تهیه نان رولی نارگیلی به روش قنادی مغزدار و ساده

طرز تهیه نان رولی نارگیلی به روش قنادی مغزدار و سادهسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه نان رولی نارگیلی هست. این نان از اون نان های پرطرفدار هست که با یک بار خوردن اون طرفدارش میشید.با ما همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه نان رولی نارگیلی

مواد لازم برای 4 نفر

آرد 2 لیوان سرخالی

نمک 1 پنس

شکر 2 قاشق غذاخوری

خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری

شیر ولرم نصف لیوان

روغن 1/5 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای مواد میانی

شکر سفید یا قهوه ای 3 قاشق غذاخوری

کره 3 قاشق غذاخوری

پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای رومال

تخم مرغ کامل 1 عدد

شیر 2 قاشق غذاخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری


مرحله اول

برای درست کردن این نان رولی نارگیلی ابتدا ۲ لیوان سرخالی آرد رو داخل ظرف بریزید بعد به آن نمک ۳۰ گرم شکر ۵ گرم خمیر مایه را اضافه کنید در داخل مواد یک عدد تخم مرغ را بشکنید و نصف لیوان شیر ولرم را کم کم به مواد اضافه کنید تا وقتی که خمیر جمع بشه.


مرحله ذوم

حالا وقتی که خمیر جمع شد به آن ۲۵ گرم روغن مایع را اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه با دست ورز بدید بعد خمیر را جمع کنید و داخل ظرف به چرب شده بزارید روی آن را بکشید و به مدت ۳۰ دقیقه به آن استراحت بدید.


مرحله سوم

بعد از نیم ساعت خمیر رو به سطح کر منتقل کنید و بعد پف خمیر رو بگیرید دوباره خمیر رو داخل ظرف چرب بزارید و روی اون رو کمی چرب کنید و بزارید به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کنه.


مرحله چهارم

بعد از یک ربع خمیر رو از داخل ظرف خارج کنید و روی سطح کار آرد پاشی شده منتقل کنید و پف خمیر رو بگیرید حالا با وردنه خمیر و پهن کنید.


مرحله پنجم

برای مواد میانی سه قاشق غذاخوری کره به دمای محیط رسیده را با سه قاشق غذاخوری شکر سفید و دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل مخلوط کنید و بعد روی خمیر بمالید و همه جای خمیر پخش کنید.


مرحله ششم

حالا خمیر رو تا بزنید و دوباره با وردنه خمیر رو صاف کنید و بعد خمیر رو به اندازه های دلخواه برش بزنید.حالا هر قسمت رو به سه قسمت مساوی برش بزنید و خمیر رو به صورت گیس بپیچید.


مرحله هفتم

حالا داخل قالب کاپ کیک کپسول بزارید و هر خمیر رو داخل یک کپسول قرار بدید و روی اونهارو بکشید و به مدت ۴۵ دقیقه استراحت بدید.


مرحله هشتم

حالا برای رومال زرده تخم مرغ رو با ۲ قاشق غذاخوری شیر و نوک قاشق چای خوری وانیل مخلوط کنید و بعد از ۴۵ دقیقه روی خمیر ها بمالید.


مرحله نهم

حالا قالب رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.