طرز تهیه نان صمون عراقی در خانه مناسب انواع ساندویچ و صبحانه

طرز تهیه نان صمون عراقی در خانه مناسب انواع ساندویچ و صبحانهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه نان صمون + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 80 دقیقه

طرز تهیه نان صمون

مواد لازم برای 5 نفر

آرد 2 پیمانه

خمیر مایه 1 قاشق چایخوری

آب ولرم 1 لیوان

نمک 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

برای درست کردن این نان عراقی خوشمزه ، ابتدا 2 پیمانه آرد رو الک کنید و داخل یک ظرف بریزید. سپس به آن یک قاشق چای‌خوری خمیر ماه و یک قاشق چای‌خوری نمک را اضافه کنید و این مواد را با هم ترکیب کنید.


مرحله دوم

آب ولرم رو کم کم به ترکیب آرد اضافه کنید و با یک لیسک یا قاشق هم بزنید ، تا جایی که خمیر به صورت کامل جمع شود.


مرحله سوم

وقتی که آب رو به صورت کامل اضافه کردید و خمیر جمع شد ، با دست خمیر رو مخلوط کنید و کمی آن را ورز بدید ، تا جای خمیر نرم و لطیف باشد و به دست نچسبد.


مرحله چهارم

بعد از اینکه خمیر به صورت کامل جمع شد ، اون رو روی سطح کاری که از قبل آرد پاشی کرده‌اید قرار بدید. خمیر رو چند دقیقه ورز بدید ، تا بافت آن به صورت کامل یک دست شود.


مرحله پنجم

داخل یک کاسه رو چرب کنید و بعد خمیر را درون آن قرار بدید. روی کاسه رو با سلفون بپوشانید و خمیر رو به مدت یک ساعت در محیط آشپزخانه قرار بدید ، تا استراحت کند.


مرحله ششم

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد ، پف اضافی اون رو بگیرید و بعد سطح کار و آرد پاشی کنید. خمیر را روی سطح کار قرار بدید و به چانه‌های اندازه نارنگی خمیر رو تقسیم کنید.


مرحله هفتم

هر کدام از چانه‌ها را به شکل دوک فرم بدید و روی سطح کار با فاصله از هم بچینید. بالا روی خمیرهای شکل داده شده رو آرد پاشی کنید و یکپارچه روی آنها قرار بدید و 20 دقیقه زمان بدید تا خمیرها استراحت کند.


مرحله هشتم

حین استراحت کردن خمیر ، فر رو با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. حالا خمیرهای استراحت کرده رو داخل سینی فر بچینید و بعد سینی رو کنار بذارید.


مرحله نهم

داخل یک ماهیتابه مقداری آرد بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام تفت بدید تا جایی که آرد تغییر رنگ بدهد. سپس به آن کمی آب را اضافه کنید تا جایی که آرد به غلظت فرنی برسد.


مرحله دهم

با این ترکیب روی خمیرها را رومال کنید و بعد در صورت تمایل مقداری کنجد روی آنها بپوشانید. حالا سینی رو داخل فر به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار بدید تا جایی که نان‌ها خوب پف کند و بپزد.


مرحله یازدهم

در 5 دقیقه آخر گریل رو روشن کنید تا روی نان‌ها طلایی شود. بعد اون‌ها را از داخل فر خارج کنید ، زمان بدید تا نان‌ها خنک شود. سپس اون‌ها را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در صورتی که به فر دسترسی نداشتید ، می‌توانید یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت ملایم قرار بدید و وقتی که به صورت کامل گرم شد ، خمیرها را درون آن قرار بدید و بپزید.
به صورت دلخواه می‌توانید از مقداری تخم مرغ یا زعفران برای رومال کردن نان‌ها استفاده کنید.
برای اینکه نان شما ظاهر خیلی بهتری داشته باشد ، می‌توانید روی آنها مقداری کنجد یا سیاه دانه بپاشید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.