طرز تهیه نان سبزیجات معطر خوش طعم و خانگی

طرز تهیه نان سبزیجات معطر خوش طعم و خانگی

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک نان سالم و خوشمزه رو آوردیم. آموزش امروز طرز تهیه نان سبزیجات هست یک نان راحت و سالم که میتونید خیلی راحت و در کمترین زمان آن رو درست کنید با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه نان سبزیجات

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ آرد 1 کیلو

⫸ شکر 30 گرم

⫸ نمک 10 گرم

⫸ خمیر مایه 20 گرم

⫸ زردچوبه 8 گرم

⫸ کره 80 گرم

⫸ آب حدودا 550 گرم

⫸ سبزی گشنیز و جعفری و تره 1 کیلو

⫸ پیاز 1 عدد

⫸ روغن مایع 150 گرم


مرحله اول

در مرحله اول یک کیلو آرد را به همراه ۳۰ گرم شکر ۱۱۰ گرم نمک بعلاوه ۸ گرم زردچوبه و ۲۰ گرم خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید بعد از اینکه مواد خشک با هم مخلوط شد ۵۵۰ گرم آب رو کم کم به مواد اضافه کنید تا وقتی که خمیر منسجم بشه


مرحله دوم

حالا خمیر را روی سطح کار بذارید و حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه را با دست ورز بدید. وقتی که خمیر خوب ورز داده شد ۸۰ گرم کره رو به خمیر اضافه کنید مجدداً خمیر را ورز بدید تا جایی که به دست نچسبه.


مرحله سوم

حالا خمیر رو چونه کنید و سطح کار و با کمی روغن مایع چرب کنید و روی خمیر و هم کمی چرب کنید و بعد روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه به آن استراحت بدید.


مرحله چهارم

در این فاصله مواد میانی را آماده میکنیم یک کیلو سبزی گشنیز و جعفری و تره و داخل ظرفی بریزید. حالا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید بارنده اون رو خوب رنده کنید و آب اضافی آن رو بگیرید سپس پیاز رو به سبزی اضافه کنید و روی آن ۱۵۰ گرم روغن مایع بریزید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.


مرحله پنجم

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد آن را در این مرحله به چهار قسمت تقسیم کنید حالا هر قسمت را مجدداً چونه کنید و حدود ۱۰ دقیقه به آنها استراحت بدید.


مرحله ششم

حالا سطح کار را کمی آردپاشی کنید و خمیر ها را روی سطح کار پهن کنید و با وردنه خمیر رو به صورت گرد پهن کنید و از مواد میانی داخل اون بزارید و خمیر رو به صورت یک بقچه بپیچید.


مرحله هفتم

حالا کف سینی فر رو کاغذ روغنی بزنید و نون رو روی کاغذ بزارید و حدود ۳۰ دقیقه به آن استراحت بدید بعد از این مدت داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید . نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.