طرز تهیه نون خامه ایی اصل ایرانی با پف خوب

طرز تهیه نون خامه ایی اصل ایرانی با پف خوبسلام همراهان عزیز سایت آشپزم 👩🏻‍🍳.امروز میریم سراغ طرز تهیه نون خامه ایی🧁 اصل ایرانی یه دستور پخت یک نان خامه ای ساده و خوشمزه امیدوارم شما هم درست کنید و در کنار خانواده لذت ببرید.

درجه سختی: 9/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

آب 💧 نصف لیوان(120 میلی لیتر)

‎کره🧈 50 گرم

‎شکر 1 قاشق مربا خوری

⫸ ‎نمک🧂 1 قاشق چایخوری

‎آرد نصف لیوان(70گرم)

‎تخم مرغ🥚 2 عدد متوسط

⫸ ‎بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

‎وانیل: نصف قاشق چایخوری

‎خامه قنادی 250 گرم


مرحله اول

‎آب و کره🧈،نمک و شکرو داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت متوسط میذاریم و هم میزنیم تا شکروکره حل بشن وقتی شروع به جوشیدن کرد آردو اضافه میکنیم و دو دقیقه با حرارت کم مرتب هم میزنیم تا خمیر شکل بگیره بعد تو ظرف دیگه میریزیم و میذاریم یکم خنک بشه. تخم مرغا🥚 رو به همراه وانیل و بکینگ پودر بهش اضافه میکنیم و با همزن یک دقیقه هم میزنیم تا همه مواد خوب باهم مخلوط بشن.


مرحله دوم

‎موادو تو قیف میریزیم میتونید از ماسوره ساده یا کنگره دار هم استفاده کنید ولی بدون ماسوره هم میشه.
‎داخل سینی فر و کاغذ روغنی میندازیم و موادو روی سینی با فاصله از هم پایپ میکنیم و میذاریم تو ماکروفر که رو حالت کانوکشن گذاشتیم و از یک ربع قبل با دمای 200 درجه گرم کردیم به مدت 20 دقیقه.


مرحله سوم

‎بعد از اینکه از فر بیرون آوردیم میذاریم نیم ساعت بمونه تا کاملا خنک بشن. داخل فر دستساز هم میتونید درست کنید فقط تایم آماده شدنش بین 40 تا 50 دقیقه هست.


مرحله چهارم

‎تو این فاصله خامه قنادی🧁 رو داخل ظرفی میریزیم و با همزن حدود ده دقیقه میزنیم تا حجیم بشه و فرم بگیره بعد داخل قیف میریزیم و بعد از اینکه زیر نون هارو سوراخ زدیم داخلشونو با خامه فرم گرفته کاملا پر میکنیم. نون خامه ای🧁 هامون که آماده شدن برای نیم ساعت میذاریم تو یخچال تا خنک بشن.


نکته:

❌ مواد نباید شل یا سفت باشه.
❌ اگه شل باشه حالتش از دست میده و زیادی سفت باشه پوک نمیشه.
❌ فرم از قبل روی دمای 200 درجه گرم کنید.
❌ 20 دقیقه اول روی 200 درجه طبقه وسط بزارید خوب پف کنه.
❌ و بعدش دما روی 180 بزارید و نیم ساعت بمونه تا کامل طلایی بشه.
❌ در فرو زودتر باز نکنید پفش میخوابه.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.